Tarlós szerint  övé a budapestiek bizalma.

Hosszú cikket írt magáról a Magyar Nemzetbe Tarlós István budapesti főpolgármester, melynek a következő a címe: "Tarlós Istváné a budapestiek bizalma".

Tarlós magáról írt cikket a kormánylapba, és szerinte Karácsony forradalmat akar

Tarlós István főpolgármester beszédet mond Széll Kálmán szobrának avatóünnepségén az egykori miniszterelnökről, pénzügyminiszterről elnevezett téren a főváros II. kerületében 2019. június 27-én

Fotó, címoldali kép: MTI/Balogh Zoltán

A főpolgármester már cikke elején beleszáll Karácsony Gergely zugló polgármesterbe, aki ősszel a kihívója lesz, Tarlós szerint ugyanis Karácsony Gyurcsány forradalmát akarja elérni a fővárosban. 

Tarlós eztán hosszan sorolta fel, hogy mi minden épült-szépült meg 9 éves regnálása alatt fonódó villamostól a fővárosi vízmű visszaszerzésén és parkolóhelyek megépítésén át a Hol nem volt parkig.

Óvatosan arra is kitért, hogy az MTA függetlenségét csorbító kormánydöntés szerinte is elhamarkodottan lett meghozva. 

Majd ismét visszatér Karácsony Gergelyre és az ő ígéreteire, mindezt ilyen költői képekkel alátámasztva: 

Mindennap fel akarja szabadítani a szerinte rabigában sínylődő fővárosiakat. Az a rögeszméje, hogy a főpolgármester-választás egy szabadságharc. Mint 1703, 1848, 1956. Ő pedig Rákóczi, Kossuth és Pongrátz Gergely reinkarnációja. Városvezetés helyett forradalomfélével fenyegetőzik.

Vagy ez:

A legújabb népámítási kísérlet ez az állítólagos alkotmánymódosítás és a főpolgármester személye közti összefüggés víziója, ami már a tudatzavar határát súrolja. Semmi összefüggés nem lehetséges a kettő között, az alkotmánymódosítás kétharmados parlamenti hatáskör, és a főpolgármester még csak nem is parlamenti képviselő. Karácsony – mint valami Robin Hood – semmilyen parlamenti döntést nem tud megakadályozni, a Fidesz pedig több éve módosíthatna alkotmányt, ha akarna. Nem tudom, meddig merészkedik az ellenzék abban, hogy bármilyen degenerált kommunikáció elindulhat, csak nehogy jelöltek összehasonlítása irányába terelődjön a folyamat.

Tarlós szerint ilyen meccsen résztvenni tőle rendkívüli erőfeszítést jelent, mert sosem rajongott az ilyesfajta meccsekért. 

Tarlós felemlegette, hogy Karácsonyhoz mennyi necces ügy tapad Zuglóban, szerinte a "menekülő róka valóságos mongúz hozzá képest."

A fideszes támogatású főpolgármester leszögezte azt is, hogy ugyan a főpolgármesterjelöltek vitájától nem zárkózik el, ám abban csak úgy hajlandó résztvenni, ha azt nem az ellenzék szabályai alapján zavarják le. 

Végezetül még leszögezi azt is – miután hosszan ekézte Karácsonyt – hogy az ellenzéki jelölt csak a kormánnyal szembeni háborúskodásra akarja felhasználni Budapest vezetését.

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma | Magyar Nemzet

Én nyugalmat akarok, és megvédem a várost. Karácsony Gergely (Gyurcsány nyomán) tüntetést, „forradalmat", szakadatlan háborúskodást ígér. Ráerőltetné a városlakókra a feszültséget. Karácsony gerillaharcról álmodik. Szeretném azzal kezdeni, amiről szólni kellene egy főpolgármesteri kampánynak! Mit valósított meg 2010 óta a hivatalban levő városvezetés? Tehát! Négy év munkával fejeztük be az M4-es metrót (közben több tíz milliárd ...

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Bolondistók na most is veszítettél pár ingadozó szavazót ezzel az ÖNTÖMJÉNEZÉSSEL !!!
Macskaszem
Öndicséret büdös, Tarlós úr. Főleg, ha az ellenfél pocskondiázásával jár együtt. A rögeszmés fakivágásokon kívül mit tud felmutatni? Ja, stadionokat meg egyéb betontengereket. Nem gondolnám, hogy ez a javára lesz írva.
namihami
Bízza másra? Hogy a végén még megírhassa róla a valóságot?
Bár, ahova írt, ott az öntömjén nem kuriózum.
namihami
@fideszes gyökér: Sikerült néhány szóban megfognod a dolgok velejét.
tulipan
Bár úgy lenne, de sajna nem valami reményteljes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.