A rendőrség közre adta a hétvégi, illegális határátlépésekről szóló adatait.

Ennyi migránst tartóztattak fel a rendőrök hétvégén

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák 2019. július 6-án 23 óra 5 perckor Hercegszántó közigazgatási területén 6 külföldit tartóztattak fel. A csoport tagjai magukat iráni állampolgárnak vallották, és valamennyien jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

Az egyenruhások több mint hat óra elteltével Hercegszántó térségében egy 7 fős csoportot tartóztattak fel, amelynek tagjai szintén iráni állampolgárnak vallották magukat.

Az illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoport tagjait visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: police.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Szerintem ezeket már Szerbiában toborozták, azért, hogy valaki jöjjön már ide is, mert az csak nem járja, hogy egyetlen migráncs sem teszi már be ide a lábát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@verőce21: tőled meg egy hétig okádna.
verőce21
A sivatagi cigányok többezres áradatát egyértelműen megállította a határkerítés. Nagyon hasznos volt a megépítése. Az a néhány tíz erre próbálkozó, mindenre elszánt gazember részére pedig ideje lenne keményebb büntetést kiszabni. Pl. kényszermunkára fogni őket homokbnyákban, hogy szoktassuk őket a munk
verőce21
A sivatagi cigányok többezres áradatát egyértelműen megállította a határkerítés. Nagyon hasznos volt a megépítése. Az a néhány tíz erre próbálkozó, mindenre elszánt gazember részére pedig ideje lenne keményebb büntetést kiszabni.
Pl. kényszermunkára fogni őket homokbnyákban, hogy szoktassuk őket a munkához. Két hónap után visszatoloncolni őket a határon túlra...
nevemnick
vergőce b+, egy 170 km-es kerítés akadályozta meg a migráncsokat?
Tegnap kaptam a kamionos barátomtól, így friss a hír, hogy Görögország és Észak Macedónia Medzhitlija határátkelőnél 12 fő várakozik, ebből 7 nő, három gyerek és 2 férfi. Mindegyik bizonyítottan szír származású.
Ez a ti migránskaravánotok, hülye mutánsok.
tulipan
@verőce21: "Pl. kényszermunkára fogni őket homokbnyákban, hogy szoktassuk őket a munkához. Két hónap után visszatoloncolni őket a határon túlra... "? Hova vissza? Romániába, Szerbiába??
Lepényleső
Üdülési szezon van,most ők sem jönnek igazán. Vagy eltévedtek talán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.