A Bige Holding Kft. számára kedvező bírósági döntés született a szolnoki gyárról a megyei katasztrófavédelem határozatával szemben, s bár a kft. titkársága egyelőre nem erősítette meg. A héten újraindul a cég szolnoki gyára.

Újra termelhet a meghurcolt milliárdos cége

A Debreceni Törvényszék azonnali intézkedésként elrendelte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azon határozatának halasztását, amely megtiltotta a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának üzemeltetését – erősítette meg a cég a sajtóban megjelent információt hétfőn az MTI-nek.

Hozzátették, a kft. üdvözli a döntést, amely lehetővé teszi a cég munkavállalóit és üzletfeleit is fenyegető károk csökkentését, illetve elkerülését. A társaság a továbbiakban is a jogszabályoknak és a rá vonatkozó bírósági és hatósági határozatoknak megfelelően fog eljárni – írták.

Mivel a határozat jogszerűségéről szóló per továbbra is folyamatban van, a Bige Holding Kft. az üggyel kapcsolatosan további nyilatkozatot jelenleg nem kíván tenni – tájékoztattak.

A megyei katasztrófavédelem az MTI megkeresésére nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

A Bige Holding Kft. szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét azért függesztette fel június első napjaiban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mert ismételten hiányosságokat tártak fel az üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételeit nem tartották adottnak – nyilatkozta korábban a katasztrófavédelem.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
De azért ne bízza el magát a "meghurcolt milliárdos", mivel az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy ha valakire, még ha a szesztestvérükre is rászáll VALAKI, vannak rá példák, hogy FÉLMUNKÁT nem végeznek:
.
Mint például:
.
------ Miattuk retteg Simicska? Rejtélyes halálesetek, hihetetlen magyarázatok
.
atlatszo.hu/2015/02/13/miattuk-retteg-simicska-rejtelyes-halalesetek-hihetetlen-magyarazatok/
.
Azokról nem szól a cikk, akik ÉLVE MEGÚSZTÁK az "ellenállást", vagy a kiválasztást!
jesz
Ha bármi veszélyes hiányosság lett volna, nincs az a bíró(ság) amelyik elrendeli a titás felfüggesztését, és engedélyezi a munkát, ha tényleg veszélyes a cég tevékenysége akár az egészségre, vagy a környezetre.

most a bíró izgulhat?
papa.49
A szolnoki kénsav gyár legnagyobb hiányossága az, hogy Bege Lászlónak hívják a tulajdonosát !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.