Azt ígéri, hogy megvalósítható közelségbe került a 3-as metró klimatizálása. A Főpolgármesteri Hivatal hétfőn kiadott közleményt, amiben sajnálatukat fejezték ki, hogy az ellenzék a metró klímaberendezésének hiányán poénkodtak. Majd jelezték, hogy az Alstom szerződéssel összefüggő perekben alig egy hete újabb hatmilliárd forintot nyertek. A közlemény szerint ennek alapján a BKV már felvette a kapcsolatot egy speciális klímagyártó céggel a 3-as szerelvények klimatizálása érdekében. Hogy ez mikorra valósulhat meg, arra a közlemény nem tért ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbániában már a közmondások is elavultak

Az ígéret szép szó tartja a mondás, de téved, mert csak ócska parasztvakítás

Mint ismert a minap mikor „Június közepén Karácsony Gergely 34,8 fokot mért a 3-as metrón” a mi derék főpolgink még ócska propaganda akcióról beszélt. Mint ismert a megrendelésnél még az egészen poénkodott is, büfé-kocsi és más luxust emlegetve.
Aztán mikor rájöttek, hogy a zemberek egész nap izzadnak, jött a parasztvakítás-I: megvizsgálták a klíma beépítés lehetőségét. Persze kiderült, hogy „a kocsiszekrényt nem erre tervezték, így a klímaberendezés többletsúlyát nem bírná el”!
Ahogy belelendült a kampány most újabb hír érkezett: „BKV már felvette a kapcsolatot egy speciális klímagyártó céggel a 3-as szerelvények klimatizálása érdekében.”! =))
Igen egy újabb ócska parasztvakítás, hisz mitől lett néhány hét alatt a szerkezet strapabíróbb???
papa.49
Ugye olcsóbb lett volna korszerű ,,váltóáramú,, hajtással épített szerelvényeket vásárolni, amikben már BENNE VAN A KLÍMA IS igaz a ,,metróvas,, ilyet nem árul !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.