A Ciprusról induló gép ajtajából fordították vissza a kis Zalánt, aki csak azért tarthatott mégis a családjával, mert valaki átadta neki a jegyét.

A Schobert-család tagjai épp Ciprusról indultak hazafelé, mikor a repülőtéren egy igen komoly problémával kellett szembenézniük. Már leadták poggyászaikat, be is csekkoltak és várták, hogy beszállhassanak, amikor szóltak nekik, hogy a 8 éves Zalán már nem fér fel a gépre.

Felháborító, hogy elfogadják a pénzt, feladom a bőröndömet, majd az ajtóban kiderül, hogy nem mehetek sehova, vagy reménykedhetek abban, hogy egy utas nem jön el, és lesz helyem

– mondta Schobert Norbi a Borsnak, majd folytatta:

Azt mondták, hogy tele van a gép, és a nyolcéves gyerek nem jöhet velünk, vagy döntsük el, ki marad Cipruson helyette, az apja vagy az anyja.

A lap által megkérdezett ügyvéd azt nyilatkozta az ügyel kapcsolatban, hogy a légitársaságoknál bevett szokás, hogy több jegyet adnak el, mint amennyi hely van a gépen. Ez pedig azért lehetséges, mert minden fapados cégnek van egy statisztikája arról, hány ülőhelyet szoktak visszamondani . Ha mégsem férnének fel az utasok, akkor vagy visszatérítik a jegy árát, vagy biztosítanak helyet a következő járatra. Az üzletember és családja is valószínűleg hasonló szituáció miatt került bajba.

Óriási szerencsénkre a fotóriporter barátunk felajánlotta, hogy ott marad, és egy másik géppel elmegy Bécsbe, onnan jön haza busszal, azért, hogy a családunk ne legyen szétszakítva.

Norbi hozzátette, ha lehetett volna, nem fapadossal utaz­nak, mert már sok rosszat hallott az ilyen cégekről.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Norbi Update LOW CARB

(borsonline.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Szeparepa2: Lekésted, már hazafelé jöttek...
Qqberci
@Szeparepa2: Olvasnál inkább MélySzaros Lölő tengeri kirándulásairól?... :-)))
Eriksson
Én azt találom furcsának, hogy ez a saját kényelmére felettébb kényes üzletember miért fapados járatra váltott jegyet?
terlasz
Teljesen mindegy, hogy kiről van szó, de ez így nincs rendjén. Elfogadhatatlan, hogy egy vétlen utasnak, akinek érvényes jegye van a járatra, az csak jegyvisszatérítésben részesüljön, miközben egyéb más óriási vesztesége keletkezett. Nem kell Norbizni, hanem a repülőtársaságot kell elítélni és megfelelő szankcióval súlytani a hatóságoknak. Ez veled is bármikor megtörténhet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.