Orbán futballnyelven köszöntötte Varga Juditot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Na jó!
.
Azért már megjárta a hadak útját az, aki osztogatya a hozzá hű csatároknak a bársonyhokedlit:
.
----- Így dőlt le Orbán szobra
.
index.indavideo.hu/video/Ledontottek_Orban_szobrat
.
Oh pardon!
Eladott Ország
Nem csoda, hogy ezt a nőszemélyt választották meg gazságügyi miniszternek, eddig is hozta a fidióta kötelezőt, gond nélkül felmondta a legnagyobb propaganda baromságot, a Brüsszeles, migránsos szövegeket is. Hogy ilyen nagyképű, az sem meglepő, ez az elvárt viselkedés. Valamikor Navracsicsra is azt mondták, hogy kultúrált, művelt tanárember, de mikor felcsinálták frakcióveztőnek, meg később gazságügyi miniszternek, ő óbégatott a legalpáribb, legbunkóbb módon, hogy még Bayerzsóti is csettinthetett a nyelvével. Idomult a közeghez. Ezzel a vargajudittal (köpedelem) lesz még bajunk, mindenki meglássa. Minden gazemberségre képes. A ner nekik a tökéletes családi vállalkozás. Egy Varga-betű... Drága Géza jut eszembe: " ... ezt vajon ki b@ssza?"
Eladott Ország
Varga JUdit a cinikus hablatyolásban odáig fajult, hogy "az Isztambuli egyezmény politikai hiszti (…) A nők helyzete a legjobb állapotban van Magyarországon, nem kell választani a család és munka között, a kormány fellép a családon belüli erőszak ellen is. Az áldozatsegítésben, szociális és családpolitikában minden védelem adott," akkor be kellett látnom, hogy tényleg nem az a baj ezzel a sokadik fideszes sztárjogásszal sem, hogy a tetves lakhatási támogatását szemrebbenés nélkül felveszi és közben airbnb-zik a férjeurával. A falon túl is engedelmes pártkatonák között is kiemelkedő ennek a semmiből jött, magasra mászott női princípiumnak az alakja, tökéletes embert találtak a posztra. Vargánál orbánistább minisztere valóban nem lesz a kormánynak, Rogán is össze kell kapja magát, ha tartani akarja a lépést vele. Az igazságügy meg ott rohadjon meg, ahol van.
brick
És ez előrelépés?
ki szerint?

A magyar parasztnál csak a női magyar parasztok parasztzabbak.
Én nem szopok büdös túrós faszt, és nem dugatom magam seggbe. - ebből kiindulva gondolom, hogy a nők...

Nem vagyok nőgyűlölő, sem homofób, sem rasszista, sem... nem vagyok sem semmi!
brick
(elárulok egy titkot: Isten szeret engem és ezt nem tudom feldolgozni - ezért vagyok néha mindig megőrülve
Isten szeretete kínoz engem!
Az a felfoghatatlan hatalom, erő, szeretet - nem bírom a nyomást!)
brick
@Shikari: A faszopó Judit csak végrehajtó lesz, aki Orbán kottájából játszik - ami ugy fest, hogy beláthatalan időkre tönkreteszik ezt az országot.
Orbán Viktor örökre tönkretette Magyarországot, te buta faszopó hülye fideszes - vágod, paraszt!?
Én angolul tanítom az unokámat, és állást fogok neki szerezni külföldön (az ő gyereke már kint fog megszületni, te buta magyar, paraszt, mert nem engedem köztetek élni, ti húgyagyú primitív senkik!) bármit is választ.
Ennyi.Vágod, geci!?
brick
Judit hány faszt szopott le, hogy megkapja ezt az állást?
kereső
Varga Judit, nem igazságügyminiszter, hanem egy új csatár. Ezt maga a csapatkapitány mondta. De hol az ellenfél(ellenség)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.