Ha az EP szociáldemokrata frakciója leszavazza a fideszesek bizottsági jelölését, a magyar parlamentben a DK-sokat hívhatja vissza a Fidesz - lengette be Kocsis Máté.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lassan mondom, hogy mindenki értse: a törvény már csak olyan, hogy a megszavazás szokásjog, de a megszüntetés törvényileg szabályozott!!! =))
Sziszifusz
... és akkor mi változna ?
SEMMI !
Magyarországon, a parlamentben, a különböző bizottságokban, az ellenzéki pártok tagjai, csak biodíszletként funkcionálnak.
Érdemi eredményt nem tudnak felmutatni mert ,vagy nem reagálnak a kormányzati szemétségekre, vagy ha igen akkor a Fidesz a bizottsági ülések bojkottálásával, ellehetetleníti őket.
kereső
Mit akar a fidess frakcióvezetője- az egyik alkápó? Na majd akkor, ha a fidess országgyűlési képeviselői nem lehetetlenitik el az ellenzéki vezetésű bizottságok munkáját- egyszerűen nem mennek el a bizottsági ülésre, igy az határozatképtelen. Hány ellenzéki módositó inditványt szavazott meg a gombnyomogató gárda? Egyet sem. Az ami műkszik itthon, hogy befogom az ellenzék száját, hála az égnek ott az EP-ben még nem a fidess fújja a passzátszelet.
És a fidess frakcióvezetője fenyegetőzik, hogy leváltják az ellenzéki bizottsági tagokat, vezetőket? Váltsák le- bár jelenleg jogilag nem lehetséges- akkor pőrén kiderül, hogy ez egy egypárti gombnyomogató országgyűlésnek álcázott foci klub.
tulipan
Hiszen, ez a Húgyos Máté, ezzel megint, egy ÚJABB BIZONYÍTÉKOT szolgáltat(na) EURÓPÁNAK, arról,, hogyan (NEM) MŰKÖDIK valójában, EZ a "hírös-nevezetes", orbanisztáni '"ILLIBERÁLIS DEMOKRÁCIA"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.