A miniszterelnök ambiciózus tervekkel állt elő, szeretné, ha Magyarország nem hitelfelvevő, hanem hitelnyújtó lenne. Mint mondta, van pénz családtámogatásra és honvédelemre is. Nagy csaták várhatók Brüsszelben. A migrációs nyomás pedig fokozódni fog, millió szám akarnak majd jönni a bevándorlók.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Csatázni akár? Irány Afganisztán! Nyomás? Vegyen be Algopirint !
papa.49
,,Nincs éhező gyermek,, ennél nagyobbat ma reggel nem tudtál hazudni tetű !!!
dr. prédikátor
Na hogy bazd meg az anyádat te geci főpatkány!!!Még hogy nincs éhező gyerek Magyarországon!!Gyalogoljál el szabolcsba vagy az ormánságba!!! Ott majd találsz éhező gyereket!!!Féreg!!!
justhpeter
Kérlek benneteket, ne izélgessétek a jó Viktorunkat. Láthatjátok, hogy már régóta félrebillent fejjel jár, mivel elborult az agya. Ennél fogva értelmetlen őt sértegetni, kritizálni, vagy csak egyszerűen szánkra venni. Itt már csak a minimális adakozásra van szükség, hogy a megfelelő zárt osztályra juttathassuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.