A kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti (EP-) választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket válasszanak az uniós intézmények élére, akik tisztelik a nemzeteket és ellenzik a bevándorlást – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A kormányfő úgy fogalmazott, az elmúlt néhány évben Európa legtöbb "nyavalyája" abból fakadt, hogy bevándorláspárti vezetői voltak az uniónak.

Orbán: a kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor hivatalos oldala – részlet a egy videóból

Fontosnak nevezte, hogy a baloldali Frans Timmermanst, "Soros György jelöltjét sikerült megtorpedózni", és a néppárti Manfred Weberből sem lehetett európai bizottsági elnök, mert tiszteletlenül beszélt több ország, köztük Magyarország polgárairól.

Miután sikerült mindezt "kibekkelni", a nyugatiak és Közép-Európa megállapodott, és Ursula von der Leyen német védelmi miniszter – aki a 3. helyen szerepelt a visegrádi négyek listáján – európai bizottsági elnökjelöltségével "kaptunk egy esélyt", hogy Európa úgy legyen erős, hogy közben tiszteletben tartják a nemzeti érdekeket – mondta Orbán Viktor.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A Nemzet Címeres Ökre megint szétterítette agyszüleményeit legnagyobb örömünkre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Erre nincs mit mondani... illetve lenne, de nem akarok ,,felségsértést" : D elkövetni, de annyit hogy öt és félmillió magyar ember is így van vele.
Ez legyen az ő baja a többi mellé.
tulipan
Te rohadék! Ez a narancsios harács, narancsos banda, ugyan soha
colibri
Orbán a saját akaratának szerzett érvényt,de most is, mint mindíg, a néppel takarózik! Nem kellene a népre hivatkozni, mert többen vagyunk, akik nem értünk vele egyet.
Eladott Ország
Azon pedig érdemes elgondolkodni, hogy ha Orbán Viktor és elvbarátai gond nélkül elfogadták a jelöltet, akkor ott valami csak nem okés. Már csak azért sem, mert ha Ursula von der Leyen valóban olyan karakán, akkor lenne mitől tartania a jogállami szabályokat sorozatosan áthágó Orbán-kormánynak, ilyet mégsem láthatunk, sőt. Elég egyébként csak megnézni a jövőbeni Európai Bizottság elnökének „válaszát” Cseh Katalin kérdéseire:
www.facebook.com/momentum.mozgalom/videos/629956380849647/
Akkor mégsem retteg az Orbán klán? Hát nem. Akkor mégsem kapkodnak félelmükben? Nem. Akkor mégsem lesz itt semmiféle számonkérés? Nem, nem lesz soha, mint ahogy eddig sem volt, évtizedek óta. Élik a milliárdosok vidám életét. Esetleg egyszer majd ellenzékbe kerülnek, és majd onnan okoskodnak, hogy "bezzeg a mi időnkben fél disznót kaptak a családok". Ha megválasztják, hamarosan már a "Boldog Karácsonyt" is menni fog neki! Ne legyen igazam...
RonaGyuri
ne nagyképűsködj dagadt törpe; annyi eszed sincs, mint amennyit a képen mutatsz! =))
tudode
Ha mégis bejön neki Leyen, fog őfélkegyelMŰSSÉGE még nőügyekkel foglalkozni, mivel akkora nagy franc, mint a HIMALÁJA, föléje, melléje, mivel a titkos akárkije
.
---- Megvan, ki lehet Orbán titkos jelöltje
.
www.blikk.hu/aktualis/politika/michel-barnier-neve-kerult-szoba-mint-orban-viktor-titkos-jeloltje/nfrzs2v
.
A HÁROM BÖLCSEK feloldották már a FELFÜGGESZTÉSÉT annak, aki az EU SAJÁT LÁBÁN állDÖGÉL!
.
Nyomja a SÓ der-, die-, dast. (Arra ébredtem, hogy 63 millióan vagyunk.!!) Azt hittem bevette Közép-Kelet ejrópát!
.
www.mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2019/07/11/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-julius-12
.
Folyik a hetye, petye, a legalális bevándorlás azt más!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.