A pesterzsébeti rendőrök keresik a férfit, aki kitépte egy 18 éves fiú nyakláncát és a telefonját is elvette.

Haga Richárd leteperte a földre, majd kirabolta a 18 éves fiút a XX. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság 01200/1198/2019. bűnügyi számon rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi a 35 éves Haga Richárdot.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 23-án éjjel 11 óra körül a férfi Budapest XX. kerületében, a Martinovics utcában megtámadott egy 18 éves fiút, akit a földre tepert, kitépte a nyakláncát és elvette mobiltelefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Haga Richárdot felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@maci0427:Ebből a bűnesetből ez veszélyes általánosítás, mondhatni durva sértés az ott lakókra. A helyek, amelyekről lenézően írsz, azok igennagy területek, gyönyörű részekkel, igazi kertvárosok luxus ingatlanokkal.
..ráadásul fokozod: " És Dél-Pest környéke" ...több százezer embert sértettél meg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@jesz: Senkit nem sértettem meg ! Akik ezen a területen laknak és főleg ott is születtek, ugyan ez a véleményük ! El van cigányosodva és tele van más lumpen aljas bűnözőkkel ! És ez a betelepítés miatt is van, jobb ha tudsz róla, de ez nyílt titok ! Fingod nincs róla, én anno a Baba utcában születtem, már nem abban a kerületben lakok , de vannak ott barátaim ismerőseim, akár csak más Dél Pesti kerületekben, így Kispesten és Csepelen is ! Sajna ez van, lehet szépítgetni ! Soha nem laknák már a szülőkerületemben Pesterzsébeten,. soha ! A piaca is otvar ! Persze akiknek van pénzük és bebunkerozták magukat vagy a kerület jobbik részén laknak esetleg gyönyörű tapasztalata van csodás lakóhelyükről...!!!
jesz
@maci0427: oké..ha a Baba utcában születtél, akkor mindent tudsz..bocs.
maci0427
@jesz: Nem erről van szó ! De ahol én lakok ott is szar a helyzet már ! Köztudott, de másutt is, vidéken is, így Borsod megyétől kezdve Zala megyéig , aki olvas az sok mindent tud bocs ! Engem nem sértenek meg azzal, ha valaki azt írja , hogy szar helye lakok mert sok a balhé és bűnügyileg fertőzött...!!! De ezt olvasd el , ilyenek is vannak ...m akár csak a Szögi Lajos gyilkosságnál...-- "Kis híján megerőszakolták a 18 éves lányt Albertirsán" --alfahir.hu/2019/07/12/albertirsa_csoportos_garazdasag_molesztalas_fogdosas?fbclid=IwAR3N9Fmt6QBrB73TvfSe5W4DYFnHghbi8ZhMqd0q-riat6sKg8iq0ktuCIQ -- Ez a marha nagy liberalizmus és a gyenge igazságszolgáltatás következménye ! A rendőrség meg már jóformán nem mer és nem akar sok mindenbe beleavatkozni, mert hiába tartoztatják le a szemeteket, ha később el kell engedniük őket felsőbb utasításra !!!
jesz
@maci0427: talán ennek is köze van a teszetoszasághoz:

"Elhagyott egy pendrive-ot a BRFK az összes dolgozó személyi adataival"...

..és ennek sem lesz nyílvános, példás személyi büntetése...akkor a falusi közrendőr mire gondolhat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.