A BKK közleménye szerint a lezár Szabadság híd miatt változik a közösségi közlekedés az érintett terültene.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a júliusi hétvégéken a közlekedés elől lezárt Szabadság híd miatt több járatuk módosítva közlekedik.

A lezárt Szabadság híd miatt máshogy közlekednek az érintett járatok

Fotó: pixabay.com CCO

"Júliusi hétvégéken a Szabadság híd a járműforgalom elől lezárásra kerül, emiatt a felsorolt járatok közlekedési rendje ideiglenesen módosul.

A kiskörúti villamosok a pesti belvárosban nem közlekednek, így ezen a szakaszon – a Deák Ferenc tér M és a Szent Gellért tér M között – az M3-as metrópótló busz és az M4-es metróvonal igénybevétele javasolt, továbbá a Zugló vasútállomástól a Fővám térig meghosszabbított útvonalon közlekedő 72-es trolibusz is.

A budai oldalon a villamosok a megszokottól eltérő rend szerint közlekednek: az 56A és a 61-es villamosok a megszokott rend szerint Hűvösvölgytől indulnak, előbbi a Krisztina körúton és a Bartók Béla úton át Kelenföld vasútállomás M-ig (a 49-es villamos helyett), utóbbi pedig az Alkotás utcán és a Fehérvári úton a budafoki Városház térig jár (a 47-es és 48-as villamosok helyett). A Savoya Park a 17-es villamossal érhető el.

A 7-es autóbusz mindkét irányban megáll a Gárdonyi tér megállóhelyen is, továbbá alternatív eljutási lehetőséget biztosít a belváros és a Bartók Béla út térsége között."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.