Hazánk jelenlegi vezetői szerint belügy és semmi közünk hozzá, hogy a Fülöp-szigeteken tömegeket gyilkolnak le a drogellenes háború nevében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ott szopnak az ilyen diktátoroknak, ahol csak lehet! Elvtelen, patkány banda!
SystemError
Ott szopnak az ilyen diktátoroknak, ahol csak lehet! Elvtelen, patkány banda!
Aki Én
Sajnos nem marad kapacitásuk a sok ,,külügy" migráns sztori mellet, ami a nagyvilágban történik.
papa.49
Nincs is min csodálkozni, csak egyetlen kérdés maradt még akkor MILYEN ALAPON UGAT BELE A SZOMSZÉDOS ORSZÁGOK BELÜGYEIBE ???
Nessy
@papa.49: Mert nekik ehhez joguk van! Mondják ők!
kereső
Egyetlen európai uniós tagállam szavazott nemmel. Orbanisztán- mert az nem Magyarország . Magyarország igennel szavazott volna.

"Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa csütörtökön határozatot szavazott meg arról, hogy előzetes vizsgálatot indít a Fülöp-szigeteki drogellenes “háborúban” meggyilkolt ezrek ügyében. Az erről szóló határozatot Izland terjesztette a tanácsa el. A Genfben ülésező, 47 tagú testületben lefolytatott szavazáson 18 ország voksolt a javaslat mellett (köztük az Európai Unió tagországai), 14-en ellene (köztük Kína), míg 15 ország tartózkodott (köztük Japán) (hvg.hu)"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.