A július 21-én megrendezésre kerülő ukrajnai parlamenti választás volt a fő téma Orbán Viktor miniszterelnök és Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének megbeszélésén Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke péntek délután.

Orbán: a kárpátaljai magyarok menjenek el választani!

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Brenzovics Lászlót, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökét a Karmelita kolostorban 2019. július 12-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A tárgyaláson megállapították, fontos, hogy a kárpátaljai magyarság meg tudja őrizni jelenlétét a kijevi törvényhozásban.

Orbán Viktor és Brenzovics László kifejezte reményét, hogy az ukrán hatóságok biztosítani tudják a választások tisztaságát.

Arra buzdították a Magyarországon dolgozó kárpátaljaiakat, hogy július 21-én utazzanak haza, és vegyenek részt a választásokon

- közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Úgy kellene biztosítani ott a választások tisztaságát MINT TI ITTHON TESZITEK !!!
Nessy
@papa.49: Hátha a fidesztől kérnek tanácsot, olyan "tiszta választás" lesz, hogy ihaj! Esetleg át kell adni a választási törvényt, meg a szavazat számláló programot!
kokopelli
@justhpeter: ...mi a farok köze van hozzá?Nem véletlen mondják a nyugati kibicek,hogy M.o.
már "észak-balkán" ?
Cicamama55
!Kész átjáróház lett ez a kolostor! Milyen büszkén mutogatja erről a teraszról fővárosunkat Orbán a világnak! Nekem nem tudja bevenni a gyomrom ezt a nagyzolást! Az államfők hivatalos találkozóinak a Parlamentben lenne a méltó helye! Igaz, mára már inkább Nemzeti cirkusszá avanzsálódott...
Desischado
Remélem, nem orbán fújja a passzátszelet! felfordult a gyomrom ettől a kézrázástól. Fogjon vele kezet a 220 voltos áram!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.