A korábbiakhoz hasonlóan ismét cinikus választ adott a hvg.hu kérdésére a miniszterelnök, amikor arról kérdeztük, mi hiányzik ahhoz, hogy a kormány végre kiadja azokat a garanciákat, amelyek alapján az egyetem továbbra is amerikai diplomát adhat ki Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A csutitetű hogyan emlékezne arra mit ígért valakinek MÁRCIUSBAN, mikor arra se emlékszik az előző percben mit ígért, mert teljesen TÖKHÜLYE !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A csutitetű hogyan emlékezne arra mit ígért valakinek MÁRCIUSBAN, mikor arra se emlékszik az előző percben mit ígért, mert teljesen TÖKHÜLYE !!!
silber13
Egy nyikhaj, tapló jellemet bizonyító válasz!
colibri
@papa.49: Az jutott eszembe: azt szokták mondani, aki hülye, haljon meg. A dagi ovi meg, - akinek halála a kövér katona, katonatiszt - abszolút kimeríti a hülye fogalmát. Nekem meg herótom van a dagadt törpe, túlokos, semmiből ki nem maradó, hazug miniszterelnökökből!
Eladott Ország
Egy normális országban államfőnek, kormányfőnek semmi dolga nem lenne egy hazájában működő magánegyetemmel. Annak törvényes működését ugyanis a mindenkori hatályos törvényeknek kellene biztosítania. Tulajdonképpen ez a 2017-ben meghozott felsőoktatási törvénymódosításnak a legvitatottabb pontja: államközi egyezményhez, vagyis a mindenkori politikai vezetés kénye-kedvéhez köti a külföldi egyetemek engedélyét. Ez az az egyezmény, mely aláírásra készen fekszik Orbán íróasztalán, de a csúti sunyi, szarházi mocsoknak, nem akaródzik aláírnia. A 30 évvel ezelőtt a Hősök terén szónokló lánglelkű ifjú nem olyan rendszert ígért nekünk, ahol politikai alapon betilthatók magánegyetemek. Ez bolsevik stílus. Bár az alkotmánybíróság fekteti az ügyet, brüsszeli döntésre várva, nagyon remélem, hogy még az idén kimondják, hogy a felsőoktatási törvény 2017-es módosítása alkotmányellenes, mert ellentétes az oktatás szabadságával.
kereső
Ezt az undoritó cinikusságot hol tanitják? Vagy ez vele született?
F_Viktor
A jelenlegi diktatúrába sodródott, politikailag Európa perifériájára került Magyarország nem is érdemli meg a CEU-t, nem érdemli meg, hogy az ottani előadók oktassák a magyar agymosott ifjúságot!
CsipkeRózsa
Orbánnak egyetlen egyenes válasza még nem volt, elterel, hazudik, lekezelő, karácsonyi ünnepet kíván, stb.
Csizmás Kond
...újból a ceu...valaki megemlítene egy ceun végzett akárkit aki szívvel lélekkel az ország jólétéért akart volna tenni valamit ?
Commenter
@papa.49: nem így van az. Igen szelektív az emlékezete és retrográd az amnéziája. Ez a kijelentése ugyanolyan mint a "nőügyekkel nem foglalkozom" és az "üzleti ügyekkel nem foglalkozom" vagy a boldog karácsonyt. Vegytiszta terelés és cinizmus. Valószínűleg cinizmust otthon kezdte el tanulni aztán ragadt még rá valami belőle az elmúlt 30 évben mert rendre ezzel kerüli ki az érdemi válaszokat. Mindenki tudja mit tett a CEU-val. Az új osztrák kancellár is, és ha kérdezik, felteheten majd el is mondja hogy visszaállamosította az oktatásügyet, alapítványi intézménnyé(magánintézménnyé) tette a Corvinust, elüldözte a CEU-t, betett az alternatív iskoláknak, módszereknek és kivégezte az MTA-t. Igazi kultúrkampf. Sein kampf.
papa.49
@kereső: Ezt hozta magával a szülői házból !!!
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi-cirmi ,még ezt sem tudod? hát a kovács zoltán,az néked senki!?

..."A kazincbarcikai Ságvári Endre Gimnáziumban érettségizett 1987-ben. 1988-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem történelem-földrajz szakán. 1990-től egyszakos történész, valamint a Szabó István Szakkollégium tagja. 1991 és 1992 között demonstrátor a Kossuth Lajos Tudományegyetem Történelmi Intézetében. 1992-ben kezdte meg MA tanulmányait a Közép-európai Egyetemen (CEU)."...stb.
Ludmilla
@Eladott Ország: az a lánglelkű szónokló ifjú akkor sem létezett,akkor sem volt őszinte.Jó érzékkel megtalálta a számára kedvező pillanatot, abból él.Végtelenül aljas,hazug ,megvetésre méltó pária,érzelmek nélkül
solidedge
A tudomány nyugatra ment. A sötétség vette át a helyét.
tudode
Előfordulhat, az is közrejátszott, hogy
.
---- Törölték Orbánt az Oxfordi Egyetem dicsőségfaláról?
.
444.hu/2014/08/04/toroltek-orbant-az-oxfordi-egyetem-dicsosegfalarol
.
Vásotova azt hiszi, hogy még mindig a faterjával izmoz, képtelen közjogi méltóságul viselkedni, bárkire ráemeli a tapogatócsKÁJÁT!
kereső
@Csizmás Kond: 17:01 Ürge-Vorsatz Diána nemzetközileg is neves klimakutató, mellesleg orbán hivő.
Csizmás Kond
@kereső:...és mit talált a klimában ami érdemleges volna ...mert a klimakutatás szintén nem az egészséges légkörről szól, hanem arról, hogy a nagyszennyezők mennyire mehetnek el...és az egész ilyen szarságot egyszerűen úgy lehetne semmi kutatás nélkül megállítani ha bezárnák az olyan létesítményeket amelyek károsak a környezetre...és ehhez nem kell ceu diploma.
Borsodi
@solidedge: Amióta Orbán van hatalmon a sötétség a fejekben is terjed.
kereső
@Csizmás Kond: igy is + ne vágj ki minden fát- amit előszeretettel gyakoorol ártunk és kormányunk. Ma olvastam, hogy a szentendrei úton kiirtják a fákat, mert állitólag kell a hely az új járdának. Láttam a képet a helyszinről- az új járda tökéletesen jó helyen lenne a régi helyén. Mondjuk nem kell arra odafigyelni, hogy egy-egy ilyen lépés +3-5 fokkal emeli a hőmérsékletet a nyári napokon a városban. A József Nádor téren nem 37 fok lesz- hanem 40, és a betonplacc- ami a kivágott fák helyén épült 600-fokos lesz. Szép új világ!
Csizmás Kond
@kereső: ...ja szentendrei erdővágás...ugye nem gondolod komolyan? Nem a települések területrendezési fakivágásaival van a baj, mert oda szerintem ültetnek is hanem azzal, hogy mindenből nagytőkét csinálnak akiket semmi más nem érdekel csak a profit.
kereső
@Csizmás Kond: Éppen az a baj, hogy nem ültetnek. Ha ültetnek- akkor élettér nélkül, és a csemeték kipusztulnak. Ez nem településrendezés, hanem az élő természet elpusztitása.
Csizmás Kond
@kereső: Azt nem tudom hogy ott mi történik, de az elmúlt hetek viharai bebizonyították, hogy településeken nem ajánlatos nagy fákat nevelni. A légszennyezésjavítást pedig nem a fáktól kell várni, hanem a szennyező megszüntetésétől.
kereső
@Csizmás Kond: ne beszélj már mellé. Éppen azért alakultak ki, alakulnak ki az időjárási szélsőségek- mert klimaválság van. Nem 50 év múlva, hanem most. És miért is kellett kiirtani a balatoni természeti környezetet, a 180 éves védett erdőt?, a városligeti fákat? Nem vagyok vevő erre a mellébeszélésre.
kereső
Nagyon kiváncsi vagyok az EPP reakciójára- ugye anno az egyik feltétel a fidess maradásának, a CEU ügyének megoldása. Hát megoldódott- a CEU elment, a magyar oktatás-és tudomány hatalmas veszteséget szenved el ezzel. Bécset már nem fogjuk tudni utolérni hiába mondta orbán, ahhoz először kiművelt emberfők kellenének. Ahhoz meg jó oktatás, sokszinű felsőoktatás- amely nyit a világra. Mi ezzel is szembe megyünk az autópályán.
csak úgy....
@Csizmás Kond: értem cirmi! akkor az is ,amit biológiából tanultál (köllött vóna) ,hogy a fák azért kellenek,mert ..., az mind politikai propaganda volt! :)
remélem,te nem tenyésztesz túl nagy fát,mert még maga alá temet ha jön a vihar...
Madácsi Pali
O1G egy valódi bunkó paraszt, egy tahó! Pont úgy csinál mi tha nem ő üldözte volna el.
Csizmás Kond
@kereső: Az is lehet de szerintem az egész klimacécó egy nagy politikai humbug. Klimaváltpzás mindig is volt sőt nagyon drasztikusak is voltak, és nem tudom akkor volt-e ceu de ha civilizáció volt akkor is felhasználták a jelenséget pénzszerzésre meg mittudommire. Most is az van. A kutatás ugyancsak hazugság. Mindenki tudja hogy a nagy szennyezők szarnak az eredményekre és ami még a legnagyobb baj, hogy a az ember csak magát és a közvetlen környezetét károsítja de a természet, úgy mint vulkán, gázkitörés és egyebek milliószor többet szennyeznek és azt nem lehet megállítani...de nekünk fújják, hogy ne tüzelj fával hanem vedd meg az amerikai palagázt ami amíg elég nálam ezerszeres károkat okozott a természetnek.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...én nem biológiából tanultan hogy miért kellenek a fák...és nem szoktam fát sem tenyészteni ...nálunk azt nem tenyésztik...nálatok lehet, hogy igen...
csak úgy....
@Csizmás Kond: te kis okos! :) ennyi tudással és ésszel,csak itt a propelleren vitézkedsz? :)
remélem a következö " klímacécó" tornádó alakban ,bemutatkozik neked is a ,föltehetöleg jól biztosított családi pecódban,hogy szemléltesse a hitetlennek,hogy mire nem képes...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...gondolom te óvóhelyen laksz, hogy nem tartasz az ilyesmiktől...
kereső
@Csizmás Kond: hülye vagy te macska. Ha nem veszed észre a természet/éghajlat változását- akkor nem tudom hol élsz? Föld alatt?
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi,nem én kételkedek a klíma változásban,hogy hurcolja le az okos tetöt a vihar a buta fejedfölül...
Csizmás Kond
@kereső: ...hol olvastál tőlem olyant hogy nem vettem észre ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...és ki a faszomat érdekli, hogy Orbán vagy a többi neked antipatikusok mit csináltak ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...ahogy látom téged nagyon mert minden beírásra kétszer háromszor válaszolsz...de az is lehet csak begerjedtél...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...te tényleg Lenke vagy...nálad csak egyértelmű a gerjedés kifejezés ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...értetlenke, mindig válaszolok csak nem teccik érteni...ne csak a fodrásznál használd a kobakodat hanem próbál gondolkodni is vele, szövegértés, felismerés, ne csak mint egy fordítógép...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...náladnál,posványabb,ütödöttebb macskát még nem láttam!
fogadok,hogy a száraz takarmányt a fidelitas és az M1 szállítja néked...
kereső
@Csizmás Kond: tegnap 21:41, jajj, macska. Nem is kellett, hogy igy leird. Minden szavaddal ezt igazoltad- vagy a másik opció, csatlakoztál ártunk-és nem kormányozunk álláspontjához klima ügyben, és liberális fantazmagóriának tartod a témát, mint a témában nagy tudós kövér elvtárs, aki mindenhez ért- mint a másik pojáca, a trump.Hülye vagy, de minden igyekezeted arra irányul, hogy ezt a másikról bizonyitsd be.Amúgy jó reggelt!
Csizmás Kond
@kereső: ...szerintem neked mindegy hogy klímáról vagy a divatról beszélünk a lényeg, hogy tudj politizálni, és szapulni a kormányt.
...unalmas...
kereső
@Csizmás Kond: ettől nem lettél kevésbé hülye csizmás.Nem szidtam a kormányt, csak a tényeket irtam le- nem tehetek róla, ha a tények mást mondanak, mint a szóvirágok.Kövér elvtárs meg tudomásom szerint nem tagja a kormánynak- hanem annak a parlamentnek az elnöke, amelynek feladata lenne a kormányt ellenőrizni-és elszámoltatni.
Csizmás Kond
@kereső: kormányelszámoltatás...szerinted a kormány ki alakítja és kinek felelős a tetteiért ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 10:03
A magyar kormányt Orbán Viktor alakítja, és Orbán Viktor irányítja, és tagjai csak Orbán Viktornak felelnek a tetteikért.
Orbán Viktor teljhatalmú ura, kontroll és fék nélküli, gátlástalan uralkodója Magyarországnak kormányának.
Minden gazságot megtehet, amit "dob az agya", nincs olyan erő ami ennek gátat szabhatna.
Ő egy olyan egyéniség, mondhatni történelmi személyiség, akiről unokáink is tanulni fognak, akkor amikor Magyarország sötét időszakáról fognak tanulni.
kereső
@Csizmás Kond: a kormány a magyar választónak felel a tetteiért, a jelenleg még!! hatályos törvények szerint is. Ezt kéne gyakorolnia a magyar országgyűlésnek,a parlamentnek- mint a magyar állampolgárok által választott szervezetnek.Nálunk ez is mintha forditva működne- a parlament degradálódott a végrehajtás szervévé- nincs ki ellenőrizze a kormányt, mint VÉGREHAJTÓ!!! hatalmat. Azaz nem az országnak van parlamentje, hanem orbánnak. Ennyit se tudsz macsek?Akkor mit osztod itt a nem létezőt?
Csizmás Kond
@kereső: A kormány nem felel senkinek hanem beszámol az eredményeiről vagy kudarcairól...na erről ritkábban.
A parlament egy törvényhozás, ahol a különböző beállítottságú pártok érvényre juttatják a kívánalmaikat.
Amiről te beszélsz az a szocializmusban divatban volt kétarcú párt aki egyben határozott végrehajtott és kritizált...mindezt egymaga és önmagát.
A mai kialakult helyzet a szavazások eredménye...mindenki arra szavaz akire akar...és így alakult.
nezelodo
Na a polémia leginkább autentikusabbja elért a CEU-tól a klímakutatásig! Csak mellékesen megjegyzem, a kopasz Kovács szóvivő is ott végzett. Hogy a szennyező forrásokat kell megszüntetni? Ja a Mátrai Erőmű az ország széndioxid kibocsátásának 14 %-áért felel. Az igazi tulaj mégsem akarja bezárni, (még a Lenci sem), sőt! De a kicsi szennyezők is tehetnek róla, még a haragosának a szalmakazlát felgyújtó is, és a szegénység okán műanyaggal, hulladékkal, bútorlappal tüzelők is. Ez utóbbiak különösen veszélyesek, a mérgező dioxin képződés miatt, pedig még a Polgári Törvénykönyv is súlyos szankciókat helyez kilátásba az ilyen tevékenységet végzőkkel szemben, de írott malaszt.
kereső
@Csizmás Kond: hülye vagy kondás. Amiről te beszélsz az nem más ,mint te hablatyod- kevered gizikét a gőzekével, miközben halvány lila gőzöd nincs arról, hogy mit jelent egy ország közjogi irányitása, társadalmi berendezkedése. Lehhetséges lenne, hogy ezt a habonyművekben nem tanitják? Akkor minek minek küldenek ide félanalfabéta magyarul beszélőket? Javaslom, olvasgass - a gránitszilárdságúval kezd.
Csizmás Kond
@kereső: azonkívül hogy lehülyézel egyéb megállapításod pl a cikkről nincs ?...mert ilyen böfögéshez nem kell egyéb csak szódavíz...
advocat
És ez az ember Magyarország miniszterelnöke. Megérdemeljük! Még uralkodjon 2063-ig. Legalább.
advocat
@Csizmás Kond: A magyar törvények szerint. Ez is szocializmus, de mostanában inkább orbánizmus, de megérdemeljük!
Csizmás Kond
@advocat: Miért, máshol az nyer akire nem szavaztak ?
advocat
@Csizmás Kond: Jobb helyeken, esetenként. Konkrét példa? Mert azért a 48 % máshol nem mindig kétharmad.
kereső
@Csizmás Kond: Ó kedves cica-mic. Volt a cikkről is véleményem, ha érdekel fentebb olvashatod- nem biztos, hogy tetszeni fog. Te voltál az aki elkezdett "másról beszélni, mint bodóné"- CEU, neves CEUS etc...vagy ezt má el is feledted. Emlékezni kéne arra, hogy mit mondtál tegnap.
Csizmás Kond
@advocat: A 48% az össz szavazóképes lakosság része. viszont aki felemelte a hátsóját és levitte szavazni ott a kétharmad ugyanarra ikszelt...és ha ezt most neked el kell magyarázni akkor nem is csodálkozok, hogy ilyen zagyvaságokat fecsegsz.
...ja és hol van hogy az nyer akire nem szavaztak ?...tudod azok a jobb helyek amiket említettél.
Csizmás Kond
@kereső: ..nem másról beszéltem csak válaszolgattam nektek akik minden marhaságot összeszedtetek...de úgy látszik nem szeretitek ha valaki illedelmesen válaszol...máshoz vagytok szokva.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Most te valóban azt hiszed, hogy mindenki hülye hozzád képest?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..nem mindenki csak néhányan, és nem hiszem hanem tudom.
Te gondolom az ellenkezőjét képzeled magadról...
brick
Orbán tényleg nem fogja fel, hogy mekkora kárt okoz, és milyen következményei lesznek a dúlásának.
De ami rosszabb,felfogja és érti, de nem érdekli.
Az egész emberiség történelmében - figyelembe véve az összes ritka nagy gané rohadékot az emberiség történelmében - ritka nagy gané rohadék, ez az emberi faj szégyene!
brick
Nem baj, nőjél, növekedjél csak, érj az égig...
Annál nagyobbat fogsz esni, és az örök szégyen fogja kísérni, kísérteni az emléked.
kereső
@Csizmás Kond: 12:54 .Jól van cica-mic, megtetted amiit megkövetelt a haza, most már vissza a helyedre az ajtó mögé- mert felrúgtad az összes bábut, odaxartál a tábla közepébe, és kikiáltottad magad győztesnek. Nem volt bölcs dolog tőlem, hogy szóba álltam veled. Nem fog megtörténni még egyszer.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Én nem szoktam mindenkit hülyének nézni, ha a véleménye nem egyezik az én véleményemmel.

Egyébként, sosem voltam önhitt.
Csizmás Kond
@kereső: ...miért akarsz rendezőnek látszani amikor csak szarakodni jársz ide ?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Aki nem önhit az másról sem képzel olyant...vagy ez nálad ismét nem így van ?
brick
Ami egy demokráciában öröm, tisztelet, megbecsülés, lehetőség, büszkeség, az egy oroszbarát Balkánra hajazó ótvar putrivá züllesztett országban, harag és genny.
A teljes Fidesz-vezérkar/kormány/kiszolgáló szimpatizáns buta parasztok gyülekezete, és - egyszerűen nincs jobb kifejezés rájuk -, de MINDENKI GECI.
Olyan kormány talán még sosem volt a világon, amelyikben egytől-egyik mindenki GECI.
A Fideszben mindenki geci kivétel nélkül!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Ha már idegesít az írásom és megdorgálsz, miért nem olvasol vissza, hogy miért is alakult így az egész ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem megdorgáltalak, csak kérdeztelek, általában nem az írásokat szoktam unni, legfeljebb nem tetszik egyik-másik.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A kötözködő kérdéseid.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..nálam mindig amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.
brick
Azért, mert letérkövezed a putrit, attól az még putri marad dugig paraszttal.
Eladott Ország
Ilyen egy bűnöző gerinctelen, szarházi cigány!
tulipan
@Csizmás Kond: A narancsos, logó hasú pénzéhes , ERŐSZAKOS, HARAMIA DIKTÁTOR, AZ nem tetszik!!!
tulipan
@kereső: A narancsos tagsághoz ALAPKÖVETELMÉNY, ahogy a MODORTALAN BUTASÁG IS!!!
simmering73
"A CEU elüldözése pontos látlete Orbán fasiszta rendszerének és e rendszer stílusának. Nem rendőrség vagy katonaság rohanta meg a CEU épületét, nem vitték koncentrációs táborba a tanárokat, hanem az Orbán által megszállt és kisajátított névleges parlament formálisan hozott a CEU bezárását célzó törvényt, amely a törvényesség hazug látszatát adta a zsarnok diktátor egy személyes döntésének."
nepszava.us/a-ceu-t-vegleg-eluldozte-orban-most-kellene-kirugni-a-neppartbol/
tulipan
@durbincs: Mond csak te NARANCSOS SEGGNYALÓ FÉLFAROK, ONNAN A ROMÁN, PLOESTI denevérszaros pár hónapos bányából levő , húgytól bűzló bányakecódból előkapartként ,itt böfögsz, azzal a lóganyéval a POFÁDBAB ?
tulipan
@durbincs: @Durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, Zsíragyú,, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! bányarém!!
tulipan
@durbincs: Na Bezzeg-Tahó ? pont a TE miniatür színvonalad hiányzott ?
Eladott Ország
Ezt a bűnöző öntelt cigányt, már ideje lenne kivonni a forgalomból és börtönbe zárni. Nincs helye civilizált emberek között!
Rohadt szarházi geci!
tulipan
@durbincs: Na, TE NARANCSOS szarios fofájú swggnyaló,, Félfaroknyi Sügér, Bezzeg-Tahó ? pont a TE miniatür agyi színvonalad hiányzott ?
tulipan
@durbincs: @Durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, Zsíragyú,, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! zombi bányarém!!
simmering73
Na ez a két illiberális szemét is kiszabadult a dühöngőből. Szabadnap van a zártosztályon, patkányok?
tulipan
@durbincs: Te avizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! zombi bányarém!!
tulipan
@Shikari: Szélhámosok vagytokTI MIND, az Orbán megveezette Fityiszes-band!!!
tulipan
@durbincs: durbincs: Te avizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! zombi bányarém, de akkor megint csak TE VAGY AZ az 30IQ-s félvak bányásFÉREG, a sárgára levizelt ?
tulipan
@durbincs: TE undorító, narancsos seggnyaló,. kocsonyás bányaFÉREG
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan hányadék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.