Katanics Sándort indítja közös polgármesterjelöltként az őszi önkormányzati választáson Veszprémben a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd – közölte Hartmann Ferenc, az MSZP veszprémi szervezetének elnöke pénteken az MTI-vel.

Nagy bejelentést tett a veszprémi ellenzékFotó: Facebook/Katancsi Sándor

A közlemény szerint

a hat ellenzéki párt az őszi önkormányzati választáson közösen állít polgármesterjelöltet és minden választókerületben egyéni képviselőjelöltet.

Az egyéni képviselőjelölteket, a választási programot és a kompenzációs listát a kampány kezdetekor mutatják be.

A polgármesterjelöltként induló Katanics Sándor matematika-fizika szakos középiskolai tanár, a Demokratikus Koalíció helyi politikusa.

Azt írták, a közösen induló pártok legfontosabb célkitűzése, hogy a városfejlesztési irányokról a veszprémiek dönthessenek, és azokat "ne a miniszterelnök határozza meg". Céljaik között a kiemelt városi projektek, fejlesztések mellett

nagyobb hangsúlyt helyeznének arra, hogy – fenntartható módon – eleget tegyenek a városban élők lakhatási, szociális, közlekedési, parkolási és kulturális igényeinek.

Több figyelmet fordítanának a város zöldfelületeinek bővítésére, az energiahatékonyság növelésére és az idősebb generáció gondjainak enyhítésére is.

A közleményben kitértek arra: az ellenzéki pártok részletes tárgyalást folytattak a Veszprémi Ellenzéki Kerekasztalhoz csatlakozó szervezetekkel a minél szélesebb körű összefogás létrehozásáért, azonban azt a feltételt, hogy minden jelölt civil szervezet jelöltje legyen, nem tudták elfogadni. Hozzátették: nem akarják megtéveszteni a választókat, nem akarnak civil szervezet mögé bújva indulni az őszi önkormányzati választáson.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Összefogást vár el a társadalom a fidesz bűnöző, kleptokrata és politikai prostituált banda hatalmának leváltása érdekében. Az orbáni diktatúra lebontása az önkormányzatokon keresztül lehetséges.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd.

Asztakurva. Mi tartott ennyi ideig? De hajatrá, lene álljatok.
Eladott Ország
Összefogást vár el a társadalom a fidesz bűnöző, kleptokrata és politikai prostituált banda hatalmának leváltása érdekében. Az orbáni diktatúra lebontása az önkormányzatokon keresztül lehetséges.
Csizmás Kond
...és majd azt is megtanulják, hogy a közöz lónak milyen a háta...
csipetke
Sajnos mindegy,hogy összefognak-e vagy sem,miután pénztáros lölő megvette a T-systems-et is,amivel a választást bonyolítják,így nagy valószínűséggel előre megírt végeredmény lesz,mint a ruszkiknál.Ennél ganébb kormány nemigen van a világon.Méghogy nálunk demokrácia?!Már nyomokban se lelhető fel.Ameddig egy ilyen kesztyűsbáb pl a főügyész,(már rég a sitten lenne a helye),addig itt kizárólag a fidesznek kedvez mindent.Jól kitalálta ezt a habony-művek
Desischado
@csipetke: Épp ezt akartam én is írni. Ha a választást lebonyolító szovtver a kezükben van. Nem sok esély van. A jobbik kérte, hogy újítsák meg a vásárlást független eladókka, de a nyakam rá, hogy a fidesz erre nem lesz hajlandó. Bár ha ez így lesz, akkor ez nekem nyílt beismerése a csalásnak.
A tanár Úrnak sok sikert kívánok!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 22:27; Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás.További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. De mikor volt ott valaha is világos?!
uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
desir62
@durbincs: Megint befostál te szerencsétlen?
Manhattan
Sanyi volt az igazgató a Lovassyban, ami az ország legjobb középiskolája. Csak ugye, nem tudja ezt a rendszert elviselni, politizál. Ki akarták csinálni, inkább lemondott, maradt fizika-matek tanár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.