A Csillaghegy és Békásmegyer HÉV-megállók között lévő fasor az utolsó árnyékadó az arrafelé sétálóknak. Az ott lévő 94 fa kétharmada tűnik el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Befogták dolgozni köcsögtiborcpistikét a traktorral !!
Macskaszem
Beteges, hogy ezek nem nyugszanak, míg az összes fát ki nem irtják. Hallottam, hogy orbán utálja a fákat, mert azoknak van koronájuk.
Nessy
Azért az dicsérendő, hogy a sok évvel ezelőtt kidőlt vagy betegség miatt kivágott fák helyére nem husángokat telepítettek, amik nem eredtek meg, hanem már "idősebb" csemetéket, és mindegyik megmaradt. A legutóbbi vihar is két nagy fát fordított ki gyökerestől, mert már csak a kérge tartotta. Ősszel meg lesz a pótlása. Az viszont tény, hogy az építő társaság imádja a "sivatagi körülményeket", és minden fát kivágat, azokat, is amelyik egyébként nem lennének útba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.