A DK nem lesz ott az ózdi Janiczak Dávidot támogató szervezetek között

A Demokratikus Koalíció közismerten arra törekszik, hogy valamennyi településen egyetlen ellenzéki kihívója legyen a Fidesznek. Így történt és így történik ez Ózdon is. Janiczak Dávid hivatalban lévő polgármester mögé széleskörű összefogás szerveződött az Ózdiakért és Ózdért Egyesület égisze alatt.

A Demokratikus Koalíció az elnöksége döntése alapján mégsem tudja nevét adni a polgármester jelöléséhez széleskörben köztudott korábbi neonáci megnyilvánulásai miatt. Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése.

A Demokratikus Koalíció elnöksége úgy döntött, hogy szervezetének tagjai, támogatói nem vehetnek részt Janiczak Dávid polgármester jelölésében, megválasztásának támogatásában.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Janiczak Dávid

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ha a DK nyíltan támogatná az illetőt, a Fidesz abba a pillanatban, lefasisztázná Gyurcsány Ferencet. Ettől függetlenül a DK tagok még úgy szavaznak ahogy akarnak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@görbetükör: Igen tett jó dolgokat !Segítette azt akit szeretett a NÉMET embereket és elmondások alapján jó élet volt Németországban!Ez ma a 21. században Magyarországon nem mondható el...
görbetükör
@rokker33: a német zsidóknak már nem volt annyira jó.
Ha neked kellett volna egy nép jólétéért a családod életével fizetned, megérné?
rokker33
@görbetükör: A zsidók több ember életét tették tönkre a pénz hatalom miatt mint Hitler,de erről nem beszélnek a mai napig...! Nem véletlenül utált mindenkit aki nem tiszta német volt!A terve jó volt csak a kivitelezést rontotta el,mert azért nem kellett volna elpusztítani azt a sok embert !A másik meg nézőpont kérdése,hogy kinek mit ér meg feláldozni egy cél érdekében!! Hitler elhivatott ember volt szerintem a mai napig nem volt és nem is lesz már olyan ember aki ennyi mindent feláldozna egy ország érdekében, persze ennek súlyos ára volt és a népirtás és háború sem kellett volna,de ezt ugye már soha nem lehet vissza fordítani!
görbetükör
@rokker33: képzeld, ha kiderül egyszer, hogy a te őseid között is volt zsidó! :D
rokker33
@görbetükör: hát nem lennék boldog az biztos,de eddig nem tudok róla, hogy lenne bármilyen rokoni kapcsolat és nem is akarok róla tudni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.