Az idősek továbbra is számíthatnak arra, hogy amíg polgári kormány van Magyarországon, szavakban és tettekben is megbecsülik őket - írta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) július 13., a nagymamák világnapja alkalmából. A közleményükben kiemelték, hogy már több mint 250 ezer nagymama tölthet több időt a családjával. Mint kifejtették: a nők életük során tett erőfeszítéseit, kettős szerepvállalását, a munka és a család világában nyújtott helytállását ismeri el a kormány a 2011-ben bevezetett Nők 40 programmal, a jövőre életbe lépő nagyszülői gyeddel és a négygyermekes anyák teljes személyi jövedelemadó-mentességével. Felidézték azt is, hogy Magyarországon az elmúlt évek kiemelkedő gazdasági teljesítményének köszönhetően több mint 33 százalékkal nőttek a nyugdíjak, 2016 decembere óta a nyugdíjasok és az egyéb rendszeres nyugdíjszerű ellátásban részesülők nyugdíjprémiumot és Erzsébet-utalványt kaptak összesen mintegy 170 milliárd forint értékben.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez is csak HAZUGSÁGOK GYŰJTEMÉNYE !!!
Nem találkoztam a 32 % nyugdíj emeléssel sem, mivel évente 2-3 % sehogy nem tesz ki ennyit az elmúlt 3 év alatt !!!
Az emmi csak folytatja az eddigit HAZUGSÁGOK A KÖBÖN !!!
RonaGyuri
pontosítsunk:
ha polgári kormánya lenne az országnak, akkor talán megbecsülnék az időseket!
Ami pedig a jelenleg uralkodó pógári-bagázs vonatkozó megbecsülését jól példázza a mód, ahogy az év fordulóján keményen meglopták a nyugdíjasokat: majd 1 %-pt nem kompenzáltak és majd 2-vel adtak kevesebbet 1.1.-ével, mindkettővel durván megsértve a vonatkozó törvényeket. S akkor még nem is tettünk említést a dagadt retardált disznó által már többször megígért svájci-index elmaradása valamint a nyugdíjas-kosár mellőzése miatti veszteségről! =))
görbetükör
Ajjaj! A magánnyugdíjat is megvédték!
Nekünk időseknek eztán annyi! :(
papa.49
Ugattok itt de pl. Romániában 70 % emelik a nyugdíjat nem 2.6 % ezt megmagyarázni se lehet !!!
30 éve a románok mögöttünk voltak 30 évvel, ma meg meg is előztek bennünket legalább 10 évvel az utolsó 9 évben !!!
Az is tény 2009 ben 8 hónapra több emelés esett a nyugdíjamra mint azóta szinte bármelyik évben !!!
nevemnick
Ezt a rohadék mocskos mutáns társaságot el kell zavarni a bús pichába.

A Nyugdíjasok Országos Képviseletének tagjai csak ülnek a seggükön, és nem csak röhejes követeléseket kellene a honlapjukon közzétenni, valamint Kórózsnak sem csak pofázni kellene hanem lépni.
ila51
na ezt kellene leültetni , aki ilyen hazugságokkal etet
tudode
Hát ha a diszkrimináció a "polgári" izécsKÁKNÁL megbecsülés, az csak a szavakkal való szóraKÁZÁS:
.
Pl. ez mintha adósság lenne azok számára, akiknek köszönhetik a MUTYI HUSZÁROK, hogy van mit gyűjtögtni: harsön lengs:
.
----- Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Van man szelövé: CAT:
.
Ezzel szemben a szocialisták öt éves nyugdíj rendezést hajtottak végre, program szintjén, és nem "akciótervet", amivel még ez a NYIMNYÁM csapat tartozik, NEM SZAVAK SZINTJÉN. a svájci indexálás megtartása mellett:
.
2005. szeptember. 30. 14:12 2005. szeptember. 30. 15:32 ITTHON
--- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
.
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
.
""""Öt évre szóló, nyolc lépésből álló nyugdíjkorrekciós program kezdődik jövő januárban: a mintegy 2,6 millió nyugdíjas évi nyugdíja átlagosan 51 ezer forinttal nő - jelentette be a miniszterelnök.
"
A program öt év alatt több mint 130 milliárd forint többletnyugdíj emelést jelent. A változtatásokat újságírók előtt ismertető Gyurcsány Ferenc kiemelte, hogy az Idősügyi Tanács egyhangú támogatással hagyta jóvá.""" (...)
.
Tehát akkor MI LESZ az egy havival, és a svájci indexálás különbözetével fiúk, lányok, kutyák, visszaélve azzal, hogy azoknak nincs ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ KÉPESSÉGÜK, akiknek köszönhetnék, ha lett volna gyermekszobájuk, hogy cuccolhatnak mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.