A rendőrség a koreai társszervekkel közösen továbbra is folytatja a keresést a Duna 215 kilométeres szakaszán, közölte a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, az érintett megyei rendőr-főkapitányságokkal, valamint a koreai tűzoltókkal együttműködve továbbra is eltűntként keresi a dunai hajóbaleset utolsó áldozatát. A keresés kiterjed a folyó teljes, a baleset helyszínétől délre eső 215 kilométeres szakaszára és annak ár- és hullámterületére egyaránt.

keresésben részt vevő vízirendőrök, illetve az ár- és hullámterület átkutatásában részt vevő parti egységek folyamatosan együttműködnek a légifelderítéssel és a korábbi gyakorlatnak megfelelően a keresésben részt vesznek a BRFK speciálisan kiképzett kutyái is.

Folytatódik a keresés a dunai hajóbaleset utolsó áldozata után

A rendőrség a keresést mindaddig folytatja, amíg reális esély van az utolsó eltűntként keresett koreai áldozat megtalálására.

A keresés mellett a büntetőeljárás továbbra is folyamatban van, egy személyt hallgattak ki gyanúsítottként. A bíróság a gyanúsított bűnügyi felügyeletét elrendelte.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mónus Márton

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Az lehetséges, hogy azért nem találják az utolsó eltűntet, mert a visszatolató Viking propellerlapátjai közé került, és az nem kímélte?

Csak azt nem tudom, ezt utólag meg lehet-e állapítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.