Öt éven belül mintegy 1700 milliárd forint értékben fejleszti a kormány a vasúti közlekedést - közölte Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Mezőzombor-Sátoraljaújhely vasúti szakasz villamosításának befejezése alkalmából szervezett ünnepségen szombaton, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyen.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazság az, hogy ennyi pénzt osztotok ki erre hivatkozva a csókosok között! =))
vacsi
"Az utaskomfort emelése érdekében minden állomáson és megállóhelyen korszerű térvilágítást, modern utastájékoztató berendezéseket telepítettek"
Nem tudom, Palkovics úr hogy van vele, de én az utaskomfort emelését nem a korszerű térvilágítással tudom elképzelni (bár az is fontos!), hanem pl. a működő, használható, tiszta WC-vel. Ez 10 esetben 9-ből hiányzik: mocskos, büdös WC-k, nincs WC-papír, szappan, lehúzáshoz és kézmosáshoz víz.
lusta
A költségek nagyon magasak. Igaz a miérten érdemes néha elgondolkozni. Például a tervbe vett megszüntetendő Nyékládháza-Tiszaújváros vonalon egy V43-as mozdony egy személykocsit vontat.
Nessy
Jelentős mértékben fejleszti a kisvasutakat! Különös tekintettel a felcsúti játékvasútra, ami nincs a tervben, de már pár millióért tervezik!
Nessy
@lusta: Ami elkészült arról is néha jobb hallgatni! Budapest - Esztergom!
Sok évtizeddel ezelőtt kevesebb volt vele a probléma!
lusta
Nem mellesleg a vasúti beruházásokon látható, kit is szolgál a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk. A BP-Belgrád vasútvonalon a személyvonatok 160 km/h sebességre lesznek kivitelezve, ami a teherforgalom számára 120-t jelent. Szíjj Ártó Panama Pubi lelkendezve kijelentette, hogy micsoda remek dolog ez a kínai áruknak. Most újítják fel a miskolci vonalat. Ott a személyvonatok max. 120 km/h sebességgel mehetnek. Hát igen, ott csak a magyarok utaznak, azok meg nem számítanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.