Augusztus 31-én a Kossuth téren lesz tüntetés a köznevelési törvény módosítása ellen – írják a szervezők.

Tüntetni fognak a civilek a köznevelési törvény módosítása ellen
Fotó: Mónus Márton/MTI

A Facebook-eseménynél azt írják, a törvény módosítás ellehetetleníti az alternatív iskolák működését.

Szeretnénk egy összejövetelt szervezni, mert elegünk lett, hogy az állam szét szed egy olyan iskolarendszert, amit szeretünk, amiben jól érezzük magunkat, és amiben fel tudunk készülni az életre

- olvasható a felhívásban.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Csizmás Kond: ...te is kibírtad, nyaranta a hadgyakorlaton a munkásör uniformist...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...nem lesz túl melegük azokban az ingyensapkákban ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...te is kibírtad, nyaranta a hadgyakorlaton a munkásör uniformist...
Gauntlet
Ha leírnâm amit gondolok, lehet bant kapok
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...együtt gyakorlatoztunk volna?...na ne mond...
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem is mondom! csak te ,meg az akkori elvtársaid...
nezelodo
@csak úgy...: Gondolod bevették oda? Max. segédrendőr, a polgárőrség meg már emelt szint. A jelek szerint az oktatásban pedig rejtett tehetség lehetett, ha ennyire csipi a szemét.
justhpeter
Ideje !
Az lenne az igazi, ha a szülők tüntetésével kezdődne, aztán rögtön jöhetne a pedagógus sztrájk.
Cincinntatus
A civilek között sokféle alak akad, mindenütt vannak olyan emberek akik hajlamosak képtelenségeket elhinni.
Rengeteg bizonyíték van például arra, hogy a Holdra szállás tény.
Érdekes mégis, hogy még az Egyesült Államokban is 6-9 százalék körül van azok aránya, akik szerint soha nem járt ember a Holdon.

"A Nat-ban foglalt műveltségi területek adaptálása során az iskolák közötti átjárhatóság és a továbbtanulás biztosítása érdekében az alternatív kerettanterv tantárgyi struktúrája legfeljebb harminc százalékban térhet el az oktatásért felelős miniszter által kiadott kerettantervben foglalttól."
Ha teljes mértékben eltérhetne, akkor nulla tudásszint mellett is állíthatnának ki alternatív iskolák bizonyítványokat.
Akkor az alternatív iskola bizonyítványa annyit érne, mintha az Ecseri úti piacon vásárolták volna.
Eladott Ország
Falanszter építése zajlik, ahol majd Michelangelo széklábat farag, Prométheusz meg kazánt fűt. A Rákosi rendszer mellett, napról, napra jobban hasonlít ez a helyzet Észak-Koreára is, ott is bölcsődétől az állam neveli a gyereket. Hiába, a diktátorok mind hasonló észjárás szerint működnek, legyenek bár kommunista, vagy fasiszta lelkületűek.
kolozsvaros.com/2019/06/23/civilek-es-az-ellenzek-kozos-allasfoglalasa-a-koznevelesi-torveny-modositasarol/
SystemError
@Csizmás Kond: 22:30 Csizmás elvtárs így tovább! Csizmás elvtárs nem gondolkodik, csak végrehajt. Vegyetek példát az államapparátusért tett hősies útmutatásáról. Elvtárs ön idővel a NER hőse címét is kiédelmi, de csak, ha hó végén meglesz a napi 50 poszt!
Eladott Ország
Amikor végre kibukott a trónjából a csaló Schmitt Pál, azt hittük… Rosszul hittük. Schmitt köztársasági elnökként maga volt az automata aláíró robot, egyetlen törvényt nem küldött vissza. Aztán Áder néhányszor eljátszotta a demokráciásdit, formai okokra hivatkozva dobott vissza törvényt, tudván, úgyis meglesz az. Orbán Viktor miniszterelnök – Áder János köztársasági elnök, a magyar demokrácia- és jogellenesség páratlan párosa. Velük mivé lett a nemzet egysége, az alkotmányos rend őrzése? Áder, Orbán és a Fidesz kiszolgálója, és vissza. Egykutyák. Csak az egyik focista, a másik pecás. Létezik-e egyáltalán még Magyarország? Eladtuk a németeknek az összeszerelő üzemekért, az oroszoknak a Paksi atomerőműért, a kínaiaknak a Belgrád-Budapest vasút vonalért, az ukrajnaiaknak, az erdélyieknek és a szerbeknek szavazatokért. A maradékot széthordták az orbán-tiborc-mészárosok, matolcsiak és a haverjaik. Mi maradt nekünk magyaroknak egyáltalán? Ha vulgáris akarok lenni, akkor egy nagy büdös lóalkatrész.
tudode
Na nézzük csak MIT KURUTYOLT Vásotovics a tandíjról, akkor, amikor még NYOMÚLT a hatalom, és lóvé után, előtt, mögött:
.
---- Orbán Viktor a TANDÍJRÓL
.
www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E
.
És HARMINC ÉV UTÁN nem szívott magába egy gramm államháztartási-, -igazgatási ismeretet, hanem MIUTÁN elérte a célját, lökött lózungokkal eteti a mentálisan TROPA nép azon részét, akik BELÉ HELYEZIK ebbe a szörnyetegbe a bizalmukat!

.
Lepényleső
Az itt igen kevés,ezekre nem hat a józan megítélés.
tudode
Még egy tandíjjal kapcsolatos BOHÓZAT, azaz KÖTELES et. felháborodása amiatt, mert idézte a képviselő ŐFŐIZÉ korábbi óberkodását:
.
--- Kövér László kivetkőzött magából Orbán korábbi kijelentései miatt (LMP)
.
www.youtube.com/watch?v=ZkVXrqx-WP8
.
"""Egykor Orbán Viktor volt a tandíj legnagyobb ellenfele, most már szembesíteni sem lehet korábbi szavaival a Parlamentben. """
.
A TÜNTETÉSEN ezeket a videókat kellene mantrázni annak, érdekében, hogy a POLITIKAI SZÉLHÁMOS mit tesz/tett az oktatással zuzsAMMEN!
Csizmás Kond
@SystemError: ...szar lehet állandóan csak ellenkezni, ha tetszik ha nem, ha van értelme ha nincs, ha érted miért ellenkezel ha fogalmad sincs róla, ...
SystemError
@Csizmás Kond: Miről nincs fogalmam vagy csak össze-vissza beszélsz, hogy mondj valamit? :) Igen ellenkezek, tudod gerincnek, elveknek hívják. Persze megértem, hogy a pincsi, feltételek nélküli párttitkári beállítottságodnak ez fertő..:)
Csizmás Kond
@SystemError: ..ja hogy pincsi meg gerinc...és ha a kedvenc pártod kerülne a hatalomra akkor te lennél a pincsi vagy ismét csak gerincesen ellenkeznél ?
Nessy
@tudode: Az már régen volt! Akkor még az ellenzék jogaiért szállt síkra, ma okulva az akkoriakból, számára nincs ellenzék, csak ellenség! Nincs népszavazás, csak amit O.V. rendel meg!
A lebutított, félelemben tartott tömegek előtt lehet a megmentő szerepében tetszelegni!
tudode
@Nessy: .
Igen! Ma már úgy befészkelték magukat, hogy csak a saját bel-, és kül baromságain bukhat akkorát, amelytől RETTEG, mint a fába szorult féreg! Természetesen a jól bevált karaktergyílkolással, amelynek Demeter Márta a következő, remélhetőleg nem áldozata, mert fejére olvasta ennek a rakás szerencsétlenségnek, hogy "ezért ülni fognak"
.
--- Demeter Orbánnak: ezért ülni fognak! (LMP - Politika)
.
www.youtube.com/watch?v=V9bTtzVpBEE
.
Tudja, hogy két választása van, vagy MINDENÁRON GYŐZELEM, vagy a méltó bünti!
Nessy
@tudode: Van elég levelezőtagozatos, meg hívő lélek, csak pénz kérdés, hányat , milyen formában, mennyiért tud megvásárolni, ! Aztán az unortodox választási törvény. 49% = 2/3. Ha meg a választási informatika is Lőrinc barát kezében lesz, akkor garantált a győzelem!
tudode
@Nessy: .
Pedig a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE VOLT, de visszaélt a lehetőségével, a Demoklész kardja felette van. méltó büntiben van, emiatt ugrál ki-, be a bombabiztos járgányából/ba a NAGYHATALMAK játékszereként!
SystemError
@Csizmás Kond: Tudod egyik pártot sem hagynám feltételek nélkűl elszabadúlni. Képzeld a saját magam által választott párt döntéseivel kapcsolatban is kritikus vagyok, mert gondolkozom. Próbáld ki egyszer!:)
Nessy
@tudode: Lesz majd alagút is Kövér rezidenciája és a parlament között. Les egérút! Orbánt ma is annyian veszik körül, ha pár lépést gyalog tesz meg,nehogy egy újságíró véletlenül a közelébe kerüljön. Pedig állítólag mindenki imádja!
Nessy
@SystemError: Ne kivánj lehetetlent, csodát meg pláne!
Csizmás Kond
@SystemError: ...az elszabadulás ...hogy is mondjam, ez is csak egy feltételezési meghatározás.
Amikor kötelezően csak szocializmus lehetett akkor az nem tetszett, amikor a szocialisták átvedlettek demokratákká akkor azokat buktattuk meg..most a választók többsége a fideszre szavazott, most ez zsenírozza az ellenzők idegeit...tulajdonképpen az ilyen megtörténésekkor hol volt az a bizonyos gerinc ?
SystemError
@Csizmás Kond: Sajnálom, ha a te gerincedet az határozza meg, hogy nincs egyéni véleményed részkérdésedben és másokon kéred számon, ha van..:) Arra a fekete-fehér megfogalmazásban nem tudok válaszolni, mert egyszer értelmetlen, amit írtál. Mármint nem következnek belőle azok, amiket te levonsz magadnak, hogy következik. Tudod vannak különbségek, kritikus kormánypárti vagy ellenzéki között, de birka, káder, házmester között is.. Amiről beszélek, ahhoz nem kell ellenzékinek lenned, csak gondolkodni néha..:) Értem a szocializációdat már, hogy egy szavatok nem lehet a fideszben, de tudod egy cégben vagy csak egy átlag szabad országban egy párt belső kritikáját, kritikának vagy észrevételnek veszik és nem halálos bűnnek. Jól jellemzi a fidesz, hogy mit gondolsz arról, ha más véleményen lennél részkérdésekben vagy ne tapsolnál a lopáshoz! :) Kicsit körvonalazódik már mi a gerinc,,,,az nem valami közös dolog, hanem mindenkinek van, már akinek..:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...következtetés.
szerinted ha a választás eredménye úgy jön ki, hogy kétharmadban egy pártra szavaztak akkor az érvénytelen ?
SystemError
@Csizmás Kond: Fájdalmasan hülye vagy!
SystemError
@Csizmás Kond: Vagy ha jobban meggondolom, akkor propagandista elvtárs! :) Nem vagytok ti ennyire hülyék, legalábbis bízom benne, hogy egy párbeszédben adó-vevőként tudtuk funkcionálni, de látom nem. Csak a tematizált, kérdésében is hazug válasz azonnal! Gerinc, ezt jegyezd meg!
Csizmás Kond
@SystemError: ...általában a magadfélék mindig az alpári nevezgetésnél kötnek ki...mert ugye ha nincs egyéb mit mondani azért ki kell tartani és illik elküldeni a vitapartnert mert mit is képzel, hogy meg meri védeni a saját véleményét egy ilyen gerices valaki előtt...
...
SystemError
@Csizmás Kond: Mondj már egy érvet te intelligens vitapapartner, ami nem arról szólt, hogy mit hőzöng az ellenzék vagy bárki ..:) Tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak ennyire "kifelé" beszélsz folyamatosan...:) Ennyire hülye csak nem, inkább a gerinc hiány.
Csizmás Kond
@SystemError: Csakhogy tisztázzuk az ügyet...így kezdődött:
A cikk címe " Tüntetni fognak a civilek a köznevelési törvény módosítása ellen" ami mellé volt egy régebbi kép illusztrálva amire én irtam egy megjegyzést éspedig : " ...nem lesz túl melegük azokban az ingyensapkákban ?"
...erre te : " @Csizmás Kond: 22:30 Csizmás elvtárs így tovább! Csizmás elvtárs nem gondolkodik, csak végrehajt. Vegyetek példát az államapparátusért tett hősies útmutatásáról. Elvtárs ön idővel a NER hőse címét is kiédelmi, de csak, ha hó végén meglesz a napi 50 poszt!"
...na ezt nevezed te gerincnek, de én inkább gerinctelenségnek vélem.
kereső
"Szeretnénk egy összejövetelt szervezni, "- akkor ez nem is tüntetés lesz. Tüntetésre várnak több ezer/több tiz,vagy akár százezer embert. összejövetelre max. ötvenet.
SystemError
@Csizmás Kond: Fogalmakkal sem vagy tisztában, hogy mire mondják, hogy valakinek nincs gerince.. Nem csodálom, hogy nem érted te ezt az egészet... Persze szellemi képességeid sem javítanak a helyzeten...:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...dehogy nem...és nemcsak a fogalmakkal vagyok tisztában hanem az olyan alakokkal is akik ide járnak szarni...nagyon is tisztában vagyok veletek.
Azért mert ma mindenki hozzájut egy számítógéphez a műveltségén is látszania kéne...de sajnos nem így van.
SystemError
@Csizmás Kond: A lényeg, hogy megint a "precizitásod" az általánosításokban rejlik..:) Na jó savazást bácsi..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.