A Mi Hazánk Mozgalom egy függetlenként induló helyi társasházi közös képviselőt, Kenéz Ágnest támogat az őszi önkormányzati választáson a XI. kerületi polgármesteri tisztség elnyeréséért – jelentette be az ellenzéki párt alelnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Novák Előd kifejtette, a Magyar Igazság és Élet Pártjával és a Független Kisgazdapárttal közösen kívánnak alternatívát mutatni a választóknak.

"Se Gyurcsány, se Orbán politikáját nem kívánjuk támogatni helyi szinten sem"

- jelentette ki.

A Mi Hazánk politikusa sajnálatosnak nevezte, hogy a Jobbik a XI. kerületben beállt a DK polgármesterjelöltje mögé, szerinte "elvtelenül egyesült a balliberális ellenzékkel a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében".

Kenéz Ágnes azt mondta: lokálpatrióta közös képviselőként már most is több mint ezer helyi lakos érdekeiért dolgozik, megválasztása esetén pedig a nemzeti oldal értékrendjét jelenítené meg. Legfőbb céljai között említette a XI. kerület folyamatos fejlesztését, hogy a városrész élhetőbb környezetté váljon.

Novák Előd kérdésre válaszolva közölte:

a XI. kerületben is hadat üzennek a helyi parkolási maffiának, továbbá fel kívánnak lépni az épülő Mol-székházzal szemben,

amely – mint mondta – veszélyezteti a főváros világörökségi címét.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez az új Habony forgatókönyv?:) Ha már úgy is bukják az UNESCO miatt, akkor úgy teszük, mintha a valakik hazája párt önálló valami lenne...:) Nemzetieskedő, hazaáruló csűrhe vagytok. Ennél a kis csúszó-mászó pondrónál meg szánalmasabb nácit nég nem láttam. Pont kis féreg vagy Előd, mint ami a neten elérhető rólad! :)
SystemError
Ez az új Habony forgatókönyv?:) Ha már úgy is bukják az UNESCO miatt, akkor úgy teszük, mintha a valakik hazája párt önálló valami lenne...:) Nemzetieskedő, hazaáruló csűrhe vagytok. Ennél a kis csúszó-mászó pondrónál meg szánalmasabb nácit nég nem láttam. Pont kis féreg vagy Előd, mint ami a neten elérhető rólad! :)
CsipkeRózsa
"A Mi Hazánk politikusa sajnálatosnak nevezte, hogy a Jobbik a XI. kerületben beállt a DK polgármesterjelöltje mögé, szerinte "elvtelenül egyesült a balliberális ellenzékkel a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében"."

A közös főcél nem a hatalom megszerzése, hanem Orbánék gyengítése. Ezt a célt Toroczkaiék gyengítik.
Eladott Ország
Magyar Igazság és Élet Pártja, Független Kisgazdapárt... réges-régen be lettek darálva a fideszbe. A lehető legjobb példákat sorolta Novák Előd.Toroczkai és csapata tehát készen áll arra, hogy afidesz radikális szárnyaként megpróbálja maga mellé állítani a rassziszmust és antiszemitizmust emberi értékekként meghatározó szélsőjobboldali szavazókat. A kérdés már csak az, hogy mekkora az igény arra, hogy újra a Magyar Gárda harcias hazafiai masírozzanak Borsodtól egészen Zaláig, és az, hogy a kormánypropaganda képes volt-e megmérgezni annyira a magyar választópolgárok agyát, hogy csatlakozva a náci ideológiát követő Mi Hazánk Mozgalomhoz, még nagyobb veszélybe sodorják az országot. Gond mindenképpen van Magyarországon, a kérdés már csak az, mekkora?
jesz
azt a hadüzenetet akár a hajukra is kenhetik (mondhatni baszhattyák) valamelyik nap dicsekedett azelnök-vezérigazgató, hogy már 18 méter mélyen van az alapozás, aztán irány az ég felé...

Ha ugrál az ellenzék, ha nem, az épület 100 méter magas lesz, oszt jónapot.

Előbbre kellett volna az ébresztést kérni...
Eladott Ország
@jesz: De azért jobb később mint soha, mert a fidesz nevű bűnbanda lassan már a pofánkba is szarik!
jesz
@Eladott Ország: lassan? szerintem már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.