A történész szerint Marinovich Endre múltja mutatja meg, az ügynöktörvény súlytalanságát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Pedig azt le sem írta, hogy a 2003-as törvény megalkotásának idejére a hóbagoly és köteles laca már kiherélte a nyilvántartást, tehát az érzékeny egyedek már megúszták!
papa.49
@bencemacska: Pontosan ,,aranyos,, ahogy védik egymást, szerintem az se volt véletlen, hogy az Antall se kezdeményezte a ,,bili kiborítását,, gondolom azért mert ő is érintett volt valamilyen szinten !!!
RonaGyuri
Többszörösen jellemző történet

„A Veritas történetkutató intézet helyettes vezetőjének pártállami múltját feltáró tanulmány megírása miatt hagyta ott Ungváry Krisztián a kormányközeli intézetet”

Az ügy egyértelmű undorító voltát okadatolja, hogy ki más mint a derék negyed-századon át a legalkalmasabb vendéglátós vezérigazgató („ finoman fogalmazzak, ezek a posztok nem voltak mentesek bizonyos együttműködési automatizmusoktól.”) exponálta magát a tőle megszokott ócska módján „Felháborítónak és tisztességtelennek tartom azt a támadó, lejárató levélsorozatot ”.
Nos az történt, hogy Őfenesége bandája száméra már 98-óta üldözendő 56-os intézet beszántása, sőt a Veritas alá rendelése újabb fejleményeként Ungváry felmondott. Aminek a kiváltó oka volt az új vice-főnöke. Aki olyan Martonyi módszerekkel (sőt) harcolt a szocializmus önkénye ellen.
Lenyűgözően pofátlan – de sajnos manapság általános – az meséje, ahogy a történetét előadja.
Ahogy a történész is fogalmazott ez is egy jellemző példa arra, hogy „a 2003-ban megalkotott ügynöktörvény alkalmatlan a pártállami múlttal való társadalmi szembenézésre.”!
Sőt arra is, hogy mi ennek az elsődleges oka, ahogy korábban fogalmazott: „Berecz János, Boross Péter, Kövér László perverz hazafias népfrontja akadályozza a múltfeltárást”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.