„A diktatúra banalitása - Marinovich Endre és az állambiztonság” címmel tette közzé tanulmányt Ungváry. Marinovich szerint az a legnagyobb baj az írással, hogy a felületes olvasó számára egy besúgó képe rajzolódik ki belőle.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Anno Szita is azt mondta, aztán kiderült, hogy DE.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: @kereső: sokean mondták hogy nem és azóta sokaról kiderült hogy DE nemcsak Szitáról. Elég orbán környezetében és a kimúlt MIÉP-ben szétnézni. Van több ilyen lista a neten,valakik kiszivárogtatták de hogy valós alapja mennyi van azt nem tudni. Le kellett volna zárni ezt az egészet vagy titkosítással XXXXX évre vagy megsemmisítéssel vagy nyilványosságra hozatallal. A találgatás, az egymásra mutogatás a legrosszabb, ez a dolog is 30 éve mérgezi a társadalmat és a belpolitikát.
papa.49
@Commenter: Ezt köszönhetjük a '90 évi ,,prof. kormánynak élén az Antall Józseffel, mert akkor is ilyen tutyimutyi módon oldotta meg a feladatát, akkor kellett volna nyilvánosságra hozni az összes aktát, de ugye akkor kiderült volna, hogy a parlamentbe besereglő állomány másutt is jelen volt előtte !!!
Commenter
@papa.49: Sajnos így van. Megválasztásakor került Antall kezébe az a lista. Ezt nem kellett volna, mert végül Antall halála után a csuti kezébe került ez nagyon valószínű. Hiába mondta Antall hogy elzavarhatná a lista alapján az egész parlamentet, messze hiányzott belőle a korrektség ugyanis azt mondták neki, hogy vagy semmisítse meg a listát, vagy titkosíts x évre vagy hozza nyilvánosságra. És akkor lehetetlen zsarolni vele. Antall ebben is jellemtelen volt nem élt a 3 korrekt felkínált változattal. Máig isszuk a levét, hogy ez a gőgös, mindenkit lenéző revizionista (tőle ered a kettős állampolgárság a határontúliaknak) így élt vissza azzal, amivel nem kellett volna. Ez az ember is csak visszaélni tudott a történelmi lehetőséggel és nem tudott élni vele. Az ő tetteire sincs bocsánat, máig isszuk a levét.
RonaGyuri
igen sokkal rosszabb - mint a derék mentorod a derék Hóbagoly -: önkéntes lelkes segítő!!! =))
Commenter
Boross is bukott, az egész mdf-fel együtt.
CsipkeRózsa
"Marinovich szerint az a legnagyobb baj az írással, hogy a felületes olvasó számára egy besúgó képe rajzolódik ki belőle."

Miért, minek kellett volna kirajzolódnia az írásból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.