Néhány hete derült ki, hogy Klausmann Viktor, a Szerencsekerék egykori műsorvezetője indul a Fidesz színeiben Gyöngyös polgármesteri székéért.

Klausmann Viktor: "a Fidesz az egyetlen életképes párt, amelyikkel együtt tudok dolgozni

Klausmann Viktor a 24.hu-nak adott interjújában azt mondta, azért akar polgármester lenni, mert bosszantja, hogy a város tele van olyan slendriánságokkal, amelyeket tudásával, kapcsolati tőkéjével ki tudna javítani és meg tudna szépíteni.

Azt is elárulta, a Fidesz oldalára még a rendszerváltás előtt fújta a szél.

1987-88-ban joghallgatóként, a jelenlegi Fidesz-vezérkar több tagjától is tanulhattam a szakkollégiumokban. Vidéki gyerek voltam, a kilencvenes évek elején, a nagy budapesti liberális világban nem volt keresnivalóm.  Azóta is vannak olyan kiemelkedő közéleti személyiségek, akik hosszú évek óta küldenek egy kártyát a születésnapomra

- mesélte Klausmann, neveket nem említve.

Hosszas győzködés után vállalta el, hogy indul a választáson, a fordulópont a gyöngyösi karácsonyi vásáron történt, amikor meglátta, milyen lepukkant bódét állított fel a városvezetés.

Klausmann Viktor állítja, a kilencvenes évek végén politizálhatott volna, de azt nem tette lehetővé a TV2-vel kötött szerződése.

Most teljesen más a helyzet: a kormánypárt ajánlásával indulok, a Fideszt tartom az egyetlen életképes pártnak, amelyikkel együtt tudok dolgozni

- jelentette ki az interjúban.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Ez a majom vagy nem normális, vagy van az a pénz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A szél is összefújja a szemetet ))))))))))))
Aki Én
@CSikari a pusztító hasfájás: Igazad van, a magyarokat már nem lehet megtéveszteni. Ez a korrupt hazaáruló banda csak titeket, buta csicskákat tud megtéveszteni, de azt nagyon.
Jobbulást!
kolnidre
Igazad van Klausmann! Jól el fogsz férni ez a sok tájjelegű ostoba paraszt között,ahol annyi gerinctelen rongy ember van,hogy fel sem fog tünni mekkora barom vagy.
Dr plágium
Biztosan jó sok pénzt kapott a Domony-Beach létrehozására és üzemeltetésére. Magyarul megvették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.