Egy uniós költségvetési javaslat 1,8 milliárd eurót adna a jogérvényesülésre és az alapértékek védelmére, méghozzá a tagállamok feje fölött. Még meg sem szavazták, de a magyar miniszterelnök már most elkezdte fúrni a tervezetet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánia nem egy nagy mozdony,

de a „teljes gőz a sípba megy” vicc azért gyakran megáll

Ártunk és qurmányunk nagyvonalúan bánik a pénzzel, legalább is időnként.
„ez egy harci kérdés a következő időszakban” – jelzete maga Őfenesége. Mi a gond? Csak annyi, hogy „a 2021-2027-es költségvetési ciklusban, az Európai Parlament csak az utóbbi, a civil szervezetek számára fontos programra 1 milliárd 834 millió eurót (mai árfolyamon 596 milliárd forintot) szánna.”! Hogy ezzel mi a gond? A megjegyzés a„„Jogérvényesülés", illetve "Jogok és Értékek” pénzügyi alapjaira utalt, amelyek a demokratikus értékeket védő szervezeteket segítenék, méghozzá közvetlenül, nem pedig a tagállamok irányító hatóságain keresztül. ”! =))
S mint tudjuk Őfenesége „elvhű ember”, így a jelenlegi ciklusban 214,6 millió euró (69 milliárd forint) érkezhetne hazánkba, aminek tíz százalékát kapnák civil szervezetek, ennek szétosztásába nem szólhat bele a kormány. Csakhogy a Fidesz ezt elfogadhatatlannak tartja, ami miatt lehet, hogy nemcsak a tíz százalékot, hanem az egész összeget bukjuk.
Mindeközben, ahogy egy hozzászóló írta: „Idén 5 milliárdot terveznek családokra költeni, jövőre már 10 milliárdot.
Idén 30 milliárdból propagálták csak a család segítést, jövőre 100milliárdbol tervezik.”! =))
nevemnick
Kussolj Európa és Magyarország, majd Orbán megmondja, hogy mit tehetsz és mit nem.
Egyszerűen mit képzel magáról ez a zember?
Felháborító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.