A rezsim nem a barantázó pántürk ősdilettánsokat hozza helyzetbe, és nem is az Akadémia ingatlanvagyona érdekli, hanem az autoritáriusból a totalitárius szakaszba tartó fokozatos átfejlődés a célja – írja lapunknak Tamás Gáspár Miklós filozófus.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
vélasz a végére:
nem nem lehet hallani, de ők legalább kussolnak, nem úgy mint te, aki ezt sem tudod másra használni, minthogy elmeséld a már mindenki által kívülről ismert mondókádat, amiből a lényeg hiányzik: egyfelől a te és elvbarátaid személyes felelőssége abban, hogy ez az ócska elmebeteg komcsi-kölök tényező lehetett, s a létezőben lefolytatott értelmiségi vérfrissítés (a klasszikus polgárság helyett a műveletlen paraszt-suttyók és az ócska proli-kölkök helyzetbehozása) mint egyértelmű oka a kialakult helyzetnek.!!!
Commenter
Most már hiába is vállalna, vállalnának felelősséget érte, ő maga írta le, hogy késő. Vége.Az ő felelősségvállalásuk nélkül is átmegy majd a bebetonozott már nem hibrid rendszer totalitárius diktatúrába a mostani "puha" diktatúrából.Nyugatosodás felé felzárkózni akaró, vértelen, békés politikai átmenetből csak az emberi-lelki legalja képes ily módon újból diktatúrát kiépíteni az ún. "gulyáskommunizmus" után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.