Sötétség délben (is).

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S mi lesz a reál műveltségterületeket érintő a hazafias szemlélettel?

Ahogy szoktam egy téma kapcsán egy különálló részletet emelek ki

Az az igazság, hogy nem tartottam sokra az ATV riportereként sem, de most igencsak találó gondolatot fogalmazott meg: „miféle hitvány gazember vágja a magyar családok arcába, hogy ők a hibásak azért, amiért szétszakadtak és a gyerekeik jobban érzik magukat külföldön, mint Orbán Magyarországán, de ezúttal inkább megfogadjuk Esterházy tanácsát és egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá”. Ezt Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője nyilatkozta annak kapcsán, amiket „Takaró Mihály a 28. Jókai Mór Nyári Egyetemen Komáromban múlt héten, Magyar kultúra tegnap, ma, holnap címmel tartott plenáris előadásában”!
Többek között a „Esterházy kultúraromboló, tehát nem kell tanítani” és „Petőfi Sándor, József Attila, Radnóti Miklós stb., azért akartak a magyar kultúrához tartozni, mert a magyar kultúra olyat tud, amilyet semelyik más”! És azt is hogy: „mindenki tegye fel a kérdést magának, ő mit tett a magyarság megmaradásáért; hány gyereket szült, kivándoroltak-e a gyerekei, mert ha igen, akkor valamit elrontott.”, etc.
Nos a dolog kapcsán fel kell tennem a címben szereplő kérdést, hogy miért csak ez a barom? Hisz ő csak „a hvg.hu információ szerint Takaró Mihály felelhet azért, hogy a 2020-ban bevezetendő Nemzeti alaptanterv humán műveltségterületeket érintő részeiben jobban tükröződjön a hazafias szemlélet.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.