Megsérült Geszti, azonnal kórházba került és műteni kellett.

Leszakadt és elcsúszott a reklámszakember retinaimlpantátuma, miután erősen fejbe rúgták egy labdával – tudta meg a Bors. Geszti Péter szemével nem először akad gond. Először 17 évesen egy taekwandó versenyen rúgták meg, majd rá egy évre a katonaságnál szenvedett traumás fejsérülést, aminek következtében levált a retinája. Most ötödször műtötték a szemét.

Sok baj volt már ezzel a szememmel, erről beszéltem már a korábbiakban is. Tipikus sportbaleset ért, a barátaimmal hetente lejárunk kispályára focizni, és egy erősen megrúgott labda talált el. Az esetemben sajnos ez veszélyes dolog, és mivel érezhető volt, hogy nagy a baj, azonnal orvoshoz kellett mennem. Nem szeretnék részletesen belemenni, hogy milyen műtétet hajtottak végre rajtam, mert elég bonyolult, a lényeg, hogy meg kellett újra piszkálni, immár sokadszor

– nyilatkozta a lapnak Geszti.

A zenész 18 éves korában kis híján megvakolt, lábadozásai alatt sokat kellett sötétben, behunyt szemmel feküdnie. Ebben az időben talált rá a dalszövegírásra.

Most itthon fekszem, pihenek. Egy-két hetet biztosan nyugalomban kell töltenem, és az elkövetkezendő időszakban a sportot is elfelejthetem, legalábbis, ami a focit illeti. Majd meglátom, milyen mozgásra leszek képes anélkül, hogy megerőltetném vele a szemem.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Geszti Péter

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.