Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen megint a magyar családok ellen szavazott a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor – értékelt Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő szerdán újságíróknak.

A kormánypárti politikus rámutatott: a 2020-as költségvetés a családok támogatásának a költségvetése, amelyben a családok támogatására fordított összeg több mint két és félszerese a 2010-esnek.

Az ellenzék mégsem szavazta meg, "Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek", gyakorlatilag a teljes ellenzék a magyar családok ellen voksolt

- mondta Dunai Mónika.

Megjegyezte:

érdekes módon, amikor az Európai Parlamentben a migránsok támogatásáról van szó, akkor a bevándorláspárti baloldal gondolkodás nélkül megszavazza a támogatások növelését.

Azzal, hogy nemet mondtak a magyar költségvetésre, megint egyértelművé tették, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és nem a magyar édesapák az elsők, ők egy másik Magyarországban gondolkodnak – fogalmazott.

A kormánypárti képviselő kitért arra, hogy a meglévő családtámogatások (a családi adókedvezmény, a gyed extra, a csok) mellett az ellenzékiek elutasították azokat az új intézkedéseket is, amelyeket a családvédelmi akciótervvel vezetnek be.

A jövő évi büdzsé biztosítja a többi között a babaváró támogatáshoz, a bővülő otthonteremtési kedvezményekhez, a falusi csokhoz és a nagyszülői gyedhez szükséges fedezetet is

- fűzte hozzá.

Dunai Mónika kijelentette: a Gyurcsány által vezetett ellenzék folytatja ugyanazt a családellenes politikát, amit kormányzásuk alatt. Akkor is első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét és eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat. Sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat – sorolta a fideszes képviselő, aki hangsúlyozta: nem engedik, hogy ez még egyszer előforduljon.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak az baj ezzel a NYALATKOZATTAL, hogy egy szó se igaz belőle, mert miért nem szavazták meg azt miért nem mondod szopóca !!!
Azt hogy száz milliárdokat szórtok szét a világban, miközben itthon lassan nincs orvos, ápoló, eszköz a gyógyításhoz, miközben itthon családokat raknak gyerekestől az utcára !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@tulipan: bányabogár magára eza@csak húgy...: a vizeletes kőlator ? má megint bokáig-csak-reávizelt ? S 1000km-re ?
Hej @tulipan: @tulipan: de akkor megint csak maga az az 50IQ-s félvakbányásbogár, akit napsárgára vizelt ?
terlasz
@jesz: Azt tudjuk, hogy Gyurcsány a hibás, de azért nem árt racionálisabb mederbe terelni ezt az ügyet.
Ugyanis, ha a másfélmillió nyugdíjas nem emeli fel a seggét saját magáért, akkor egy párt tagsága akárhogy tüntikézik csak a törpe minoritás látszatát kelti.
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan nyalonc, hányadék!
kereső
Mit mondjak, van pofája hozzá! Ebbe a "Magyarország 2020 évre szóló költségvetése" törvénybe- ami leánykori nevén a családok támogatásának, és megvédésének törvénye néven fut- eltrejtettek egy btk módositást!!!, amely úgyszólván lehetetlenné teszi a bűnszervezetben, bűnszövetségben elkövetett költségvetési ,és egyéb csalások bizonyitását.
Most már értem a törvény leánykori nevét- mondhatták volna azt is, hogy a költségvetési tv. egyben a lex simonka,bánki erik, ... az új magyar arisztokrácia családjainak védelme! A jog megcsúfolása, és ez átment az gazságügyi minisztérium kodifikációján. És most még köptem is egyet.
durbincs
@tulipan: bányabogár magára eza@csak húgy...: a vizeletes kőlator ? má megint bokáig-csak-reávizelt ? S 1000km-re ?
Hej @tulipan: @tulipan: de akkor megint csak maga az az 50IQ-s félvakbányásbogár, akit napsárgára vizelt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. November 16., 17:05
Ők kapták az idei Hazám-díjakat
Sport - 2019. November 16., 14:22
Elhunyt a többszörös olimpiai bajnok