Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen megint a magyar családok ellen szavazott a jövő évi költségvetés múlt heti elfogadásakor – értékelt Dunai Mónika fideszes országgyűlési képviselő szerdán újságíróknak.

A kormánypárti politikus rámutatott: a 2020-as költségvetés a családok támogatásának a költségvetése, amelyben a családok támogatására fordított összeg több mint két és félszerese a 2010-esnek.

Az ellenzék mégsem szavazta meg, "Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok, az LMP-sek", gyakorlatilag a teljes ellenzék a magyar családok ellen voksolt

- mondta Dunai Mónika.

Megjegyezte:

érdekes módon, amikor az Európai Parlamentben a migránsok támogatásáról van szó, akkor a bevándorláspárti baloldal gondolkodás nélkül megszavazza a támogatások növelését.

Azzal, hogy nemet mondtak a magyar költségvetésre, megint egyértelművé tették, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és nem a magyar édesapák az elsők, ők egy másik Magyarországban gondolkodnak – fogalmazott.

A kormánypárti képviselő kitért arra, hogy a meglévő családtámogatások (a családi adókedvezmény, a gyed extra, a csok) mellett az ellenzékiek elutasították azokat az új intézkedéseket is, amelyeket a családvédelmi akciótervvel vezetnek be.

A jövő évi büdzsé biztosítja a többi között a babaváró támogatáshoz, a bővülő otthonteremtési kedvezményekhez, a falusi csokhoz és a nagyszülői gyedhez szükséges fedezetet is

- fűzte hozzá.

Dunai Mónika kijelentette: a Gyurcsány által vezetett ellenzék folytatja ugyanazt a családellenes politikát, amit kormányzásuk alatt. Akkor is első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét és eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat. Sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat – sorolta a fideszes képviselő, aki hangsúlyozta: nem engedik, hogy ez még egyszer előforduljon.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak az baj ezzel a NYALATKOZATTAL, hogy egy szó se igaz belőle, mert miért nem szavazták meg azt miért nem mondod szopóca !!!
Azt hogy száz milliárdokat szórtok szét a világban, miközben itthon lassan nincs orvos, ápoló, eszköz a gyógyításhoz, miközben itthon családokat raknak gyerekestől az utcára !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Csak az baj ezzel a NYALATKOZATTAL, hogy egy szó se igaz belőle, mert miért nem szavazták meg azt miért nem mondod szopóca !!!
Azt hogy száz milliárdokat szórtok szét a világban, miközben itthon lassan nincs orvos, ápoló, eszköz a gyógyításhoz, miközben itthon családokat raknak gyerekestől az utcára !!!
tulipan
Te bambaB BARBI-BABA Te hülye szófosásoddal szemben az 9 éve tartó pöfeteg,narancsos dilettantizmus újabb bizonyítéka ! www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/felmilliardos-eu-penz-ment-el-egy-meg-sem-epult-logisztikai-kozpontra.5.331427.html
Nessy
@papa.49: Szelektív "családok" támogatása. Több százezer forintos havu jövedelem, minimum két, de inkább három gyermek akik július 1. után születnek! Kötelező óvoda 4 éves kortól óvoda és óvónő nélkül, védőoltások vakcina nélkül, egészségügyi ellátás gyermekorvos, védőnő nélkül,iskola értelmes oktatás nélkül!
Viszont van sport, stadion, határon túliak és egyház támogatás,fegyverkezés, látvány beruházás, kisvasút építés stb.
Klubtag
Lehet, hogy én tudom rosszul, de már az csak úgy megy az éves költségvetés tárgyalásakor és szavazásakor, hogy a pénzügyminiszter előterjeszti a kormány javaslatát, azt megvitatják, esetleg az ellenzék is tesz kiegészítéseket. Ez utóbbit általában a kormányzat nem fogadja el, végül EGYETLEN SZAVAZÁSSAL dönt a parlament a költségvetésről.

Mi is a hiszti tárgya móunika? Ti felcicomáztátok a 2020. évi költségvetést a "családok támogatásának költségvetése" hazug címkével, hogy jót lehessen toporzékolni e tárgykörben.
Ez a költségvetés és általában a fidesz-kdnp családtámogatási rendszer nem a magyar családok érdekeit, hanem csak a kiváltságos családok érdekeit szolgálja...és ez nem ugyanaz.
Az pedig, hogy ki kerül ebbe a körbe, azt mindenféle mocskos kritériumokkal szabályozzátok, a
valódi rászorultságnak a tisztán politikai koncepcióban nyoma sincs.
simmering73
Ahogy erre a képre nézek, rögtön az jut eszembe: ez a nő is rosszabbul él, mint kilenc éve.
solidedge
Fidesz szavazók ez nektek szól. Se füle se farka, minden logikát nélkülöz.Tegyétek magatokévá, majd szóljatok édesanyátoknak fektessen le, ma már hallottatok eleget.
CsipkeRózsa
Ezt a nőt is azért tartjuk jól, hogy Orbánnak kampányoljon.
hangok a fejemben
Két szőke nő utazik a buszon, ahol párás az ablak. Az egyik nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja:
- Itt fogok kinézni.
Mire a másik letörli a két pontot:
- Te itt nem nézel ki!
Eladott Ország
Hát ez kurvajó. Évek óta reggeltől estig óbégatják – Selmeczi Gabriellát is azért taszajtották ki a rivaldafénybe csillogni, Tállai is azért erőltette meg magát a minap szellemileg -, hogy ők a magyar családokban és a gyermekvállalásban hisznek, nem pedig a büdös migránsokban. Erre Novák nagysága most azt állítja, hogy nem tudják, mi a megoldás. Továbbá állítólag arra kaptak felhatalmazást az érvénytelen népszavazásukkal, a Soros-féle másik kamukonzultációjukkal, valamint a kétharmadosra kihozott választási győzelmükkel a magyaremberektől, hogy megvédjék az országot a külső erőforrásoktól, ezért nem tartalmaz foltokban sem valóságot a propagandájuk, de ez mind nem elég. Még mindig kérdéseket tesznek fel. Mert vannak nekik elképzeléseik kormányzati szinten, de nyolc év családbarát kormányzás után, egy újabb ciklus kezdetén kíváncsiak arra, hogy vajon a magyaremberek is egyetértenek ezekkel az elképzelésekkel. Igazán megejtő. Valahol a távolban felsír raklapnyi letelepedési kötvény, megannyi játékgép, kaszinók, földek, kastélyok, szállodák, magánnyugdíj- és lakáspénztári megtakarítások. A magyaremberek döntöttek. Ja, nem.
Eladott Ország
Itt tartunk még mindig, 9 évvel az elmúlt 8 év után. Ennek a Dunai Mónikának sem okoz túl sok gondot az eszének a cipelése.
Dunai Mónika ténysasszonyról csak annyit, hogy a szajkó sem énekli szebben a gazdája nótáját, pedig az okos állat.
tulipan
@Eladott Ország: HA legaláább néha bevonnánk valódi SZAKÉRTŐKET Is,mnen csak narancss nyalonckar!!
Itt az oka, amiért megint elővették a Birkáknál bevált, Gyurcsány-kártyát
A trieszti, alaposan beficcsolt kikötő "vásárláa", nemzetközileg nagy röhögés lesz!!
24.hu/belfold/2019/07/12/bojar-gabor-orban-veszelyes-az-orszagra/
szaboria1
Mónika vedd már észre belőled is hülyét csinál a főnököd.
kereső
Móanika! A fidess ellenzékben hányszor szavazta meg a következő évi költségvetést? Egyszer sem? Akkor a fidess ellenzékben a magyar családok,és a magyar emberek ellen volt? Jah, hogy nem volt ilyen hangzatos neve a költségvetésnek,mint manapság? Akkor lássuk azt a hires nevezetes "családok költségvetését"- amelyben nincs fedezet a tanárok,/pedagógusok, az orvosok, az ápolók,a mentősök, a tűzoltók, a birák béremelésére.Nincs fedezet az otthoni ápolás dijának emelésére. Nem nőnek az oktatásra, egészségügyre,szociális ellátásra forditandó kiadások.
Miről beszélünk Maónika? Emberekről, magyar családokról- benne anyukákról, gyermekekről.
Mit tegyenek ezek a családok Maónika, ahol már megvannak a gyermekek, akik szeretetből születtek- nem a hitelért. Ők már nem is tartoznak a "magyar családok" közé? Azok az anyukák, akik már kamasz gyermekeket nevelnek, nem is anyukák? Hogy van ez Maónika? Na kisanyám, jobb ha eldugulsz.
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan, Echo Tv szócaő, hányadék!
Macskaszem
Maunika, nem tök mindegy, mire szavaznak? A kétharmad úgyis letarolja, mit vergődsz itt feleslegesen.
Eladott Ország
@durbincs: ma, 15:22; Az Echo tv elsötétült az Elios izzóktól.
jesz
Kedves Gyurcsány elvtárs!

Ha alig másfélmillió nyugdíjasért nem is tüntet(a DK sem), legalább az édesanyját vegye figyelembe..ő miatt szólaljon fel.
Tudom...tudom..őt titokban tetszik támogatni, ahogy illik...
dr. prédikátor
Móóóóóóóóóóónyika!!! Küldök egy vibrit, oszt boldog karácsonyt!!!
Qqberci
@szaboria1: Tévedés. Ez már gyárilag hülye volt...
tudode
Az egy dolog, hogy eladta TISZTESÉGÉT a Fidesznek, de szégyent hoz a TANÁRI KARRA is, ezzel LEMEZZEL, egy esetleges bársonyhokedli reményében!
terlasz
Egyre silányabb a felhozatal fideszéknél. Az értelmesebbje már menti a bőrét.
Borsodi
Az a lényeg,hogy a fidesz család centrikus.Mindig az ellenzék a hibás.
www.youtube.com/watch?v=Vlko_RW8Sy4
F_Viktor
Ez az általam egyáltalán nem kedvelt, a tényeket nagyon is elferdítő mónyika elfelejti, hogy nem a családokat támogatják, hanem csak bizonyos családokat támogatja a maffia-kormány!
Méghozzá a nem támogatott, sokkal nagyobb létszámban élő családok rovására!
Mert bizony keltetőgépek támogatását adók formájában (pl. a 4 gyerek utáni 0 SZJA-t) a többi család fizeti meg!
terlasz
@Eladott Ország: Jééé, Durbinak feje is van? Lehet, hogy az értelmes gondolatok ebből az okos, szép buksiból jönnek?
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, lator hulladék, Félfarok! Má az Echo Tv-ben is bemutattak! Na,,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár , aki Orbáncsocska vagy és, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az látszik!
tulipan
@terlasz: A baj az, hogy még az eddigieknél is silányabb tartalék-fazonok kerülnek elő a sufnikból is!!!
csipetke
Annyira gusztustalan,hogy még ennyi év elteltével ,amióta az életünket nyomorítják,még mindig az előző kormányra mutogatnak.Most kapkodnak fűhöz-fához,mert nem lesz aki eltartsa az óriásira növekedett parlamenti vízfejet.Tökmindegy,mit találnak ki,a fiatalok bizony folyamatosan szállingóznak külföldre,ahol 8 órai munkával el tudják tartani a családjukat,mert szépítheti a fidesz,ahogy akarja,még messze vagyunk az európai bérektől.Kiváncsi lennék,hogy a miniszterek/képviselők éves fizetése mennyit tesz ki a költségvetésben.
Eladott Ország
@tulipan: Milyen ez az ország? a Kanadai Hírlapból. ( ugyanaz a cikk a Hirklikktől szóról szóra )
kanadaihirlap.com/2019/07/17/milyen-ez-az-orszag/
terlasz
@tulipan: Valószínűleg hülye is, de inkább becstelen, mert felolvasta az elé rakott, tényeket nélkülöző propaganda szöveget.
evacica
Mónika! Nálad tényleg elgurult a gyógyszer! Gyurcsány fóbiád az persze maradt, mert Orbán ezt díjazza!Ha valaki a az az Orbán kormány megannyi család ellenes intézkedésével! Itt vannak mindjárt a kilakoltatások, ami miatt családokat szakítanak szét, és egyéb intézkedéseikkel is csak a jómódúakat segítik! Egyébként ki vagy te?Egy Orbán udvaronc aki jó pénzért hazudozik össze vissza!
advocat
Mónika kedves! Te így születtél, vagy ezért fizetnek! Az ellenzék általában... De ehhez már kell egy kb. 50 feletti IQ. Is.
terlasz
@jesz: Azt tudjuk, hogy Gyurcsány a hibás, de azért nem árt racionálisabb mederbe terelni ezt az ügyet.
Ugyanis, ha a másfélmillió nyugdíjas nem emeli fel a seggét saját magáért, akkor egy párt tagsága akárhogy tüntikézik csak a törpe minoritás látszatát kelti.
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki naposárgára vedeéi magát ?
Te gusztustalan nyalonc, hányadék!
kereső
Mit mondjak, van pofája hozzá! Ebbe a "Magyarország 2020 évre szóló költségvetése" törvénybe- ami leánykori nevén a családok támogatásának, és megvédésének törvénye néven fut- eltrejtettek egy btk módositást!!!, amely úgyszólván lehetetlenné teszi a bűnszervezetben, bűnszövetségben elkövetett költségvetési ,és egyéb csalások bizonyitását.
Most már értem a törvény leánykori nevét- mondhatták volna azt is, hogy a költségvetési tv. egyben a lex simonka,bánki erik, ... az új magyar arisztokrácia családjainak védelme! A jog megcsúfolása, és ez átment az gazságügyi minisztérium kodifikációján. És most még köptem is egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.