Az ENSZ New York-i ülésén beszélt erről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha mondjuk olyan eü. ellátást kapnak mint Magyarország lakói, akkor benne lesznek nyakig sz@rban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Ha mondjuk olyan eü. ellátást kapnak mint Magyarország lakói, akkor benne lesznek nyakig sz@rban.
Nessy
Drága külügyérünk! Aztán ez Gruevszkire is vonatkozik, meg a kötvényesekre, a többi szépen kopogtatóról nem is beszélve?
RonaGyuri
@Nessy: ők nem olyat kapnak! =)) Sokkal jobbat!
Eladott Ország
Nyugat Európában, a bevándorlók különb ellátást kapnak mint a magyar nyugdíjasok nagy többsége, csak gondoljunk a több mint tíz éve sziklaszilárd 28.500 Ft. nyugdíjminimumra, vagy a rokkant nyugdíjak elvételére, illetve csökkentésére.
luiz
@Eladott Ország: De még a magánnyugdjam is ki fogja kakálni a gorbán, vagy a gyerekei, vagy az unokái...
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 17:38; Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
1magyar
El kell venni a 80 éven felüliek ingyen eü. ellátását és odaadni a migriknek! :)
papa.49
Futsalosmajom javaslom kezeltesd magad a békéscsabai kórház BEZÁRT BŐRGYÓGYÁSZATÁN !!!
tulipan
@durbincs: e narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányában? Hogy téged, ennyi ÖRDÖGI GONOSZASÁGOT, mé' is nem tudott időben KIPUSZTÍTANI, az a ronda, román banya, anyád! Ahelyett, hogy állandóan az Echo-TV- bámulta volna, éppen Ócsán !!!
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 18:54; Most, hogy szinte teljes kussban kimúlt a nagy harangzúgás közepette meghirdetett – az átadás már sokkal gázosabb volt – ócsai lakópark és sokkal érdekesebb, hogy jönnek-e a migránsok – nem jönnek -, valamint az Orbán nevű Viktor sütött nekünk egy újegység fantázianévre hallgató halszagú pitét és még a hozzá tartozó és 50 millióba kerülő indulót sem hallgathatjuk meg nyilvánosan. Ugyanolyan sikertörténet, mint az alkoholista, kábszeres Dajcstomi milliárdos pénzszórású beléptetőkapuja.
tulipan
@durbincs: Mi van megint te romanuszko? Mondtam már, hogy NEM TUDSZ MAGYARUL, "meg lett mondva+ ? Ezt ugyibár ROMÁNBÓL FORDÍTOTTAD??
Levendula
Hogyha ugyanolyan ellátást kapnak, akkor sajnálni kell őket...
tulipan
@Levendula: Hogy érted, te bőrgyáros Kakadú? A háborús sérülteket, netán influenzáival kell kezelni???
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a ploesti bányák ,legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt?
tulipan
Ez az ORBANIZTÁNI, a sötét naranncsosok által imádcott jobbágy HELYZETKÉP!
abcug.hu/szarvason-mindenki-nev-szerint-ismeri-a-csicskakat/
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a ploesti bányák ,legmélyérőr, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt?
tulipan
Ez a hülye Kakadú, megint csak hablatyol, a vakviléágsb, shooy Járóka is!!K
magyarhang.org/publicisztika/2019/07/17/aggodom-liviaert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.