Túl sok zuglói diák gyűjtött össze év végéig száznál is több ötöst, így a tankerület inkább nem is osztotta ki a beígért jutalmakat – adta hírül az Index.

Klebelsberg Központ: hazugság, hogy a tankerület átverte a zuglói diákokat
Fotó: Pixabay

Az érintett iskola igazgatója ezt üzente a tanároknak és a szülőknek:

Kedves Kollégák, Kedves SZMK! Miután nem érkeztek meg a gyerekeknek ígért oklevelek, tegnap felhívtam a tankerületi központot. Érdeklődésemre azt a tájékoztatást kaptam, hogy az iskolák nagyságrendekkel több gyerek nevét küldték be, mint amire számítottak, és sajnos nincs mód ennyi tanulót oklevéllel jutalmazni, ezért a „100 ötös” programot leállították. Őszintén sajnálom, hogy a legjobb tanulóinknak okoztunk ezzel csalódást. Szép nyarat, jó pihenést mindenkinek!

- idézi a lap az iskolai körlevelet.

A Klebelsberg Központ egy MTI-ben megjelent közleményen keresztül reagált, azt írják, 

álhírek és hazugságok jelentek meg a Közép-pesti Tankerületi Központ zuglói tanulóknak tervezett kitüntetéséről. A tankerületi központ valóban tervezi, hogy a 100. jelesét megszerző tanulókat ünnepélyes keretek között megjutalmazza, de ez csak terv, semmilyen pályázati kiírás, sem annak visszavonása nem történt meg.

A központ szerint csak a következő tanévre tervezik ezt az új jutalmazási formát, az elmúlt hetekben csak az ehhez szükséges előkészítések és egyeztetések kezdődtek meg az iskolákkal. A részletek kidolgozása pedig jelenleg is folyamatban van – írták.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Megígérték a gyerekeknek az oklevelet? Igen.
Megkapták? Nem.

Akkor hazudozik a tankerület...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Lassú munkához idő kell! Talán a sok ígérgetés közepette eszükbe juthatna, hogy a gyerekek, és a tanulásukat figyelemmel kísérő szülők komolyan vették eddig ezeket a NER politikai szerveket is, de folyamatosan segget csinálnak a szájukból. Aztán fel lesznek háborodva, ha csak egy gittegyletnek tekinti a köz a sok közül.
Ha a gyorsaságban tanulnának abból, ahogy egy stadion, vagy külhoni templom megvalósul a tervezéstől a kivitelezésig Orbán dicsőségére, talán értelmes és gördülékeny is lehetne a munkájuk, de tudjuk, a kézivezérlés már csak ilyen. Na így erodálódik szépen lassan a NER dicsősége, aztán lehet erőlködni választáskor a krumpli meg a malacosztással, és a külhoniaknak osztogatott nyugdíjjal, stb.
Ludmilla
a tankerületek működése egyenlő a nullával.Teljesen felesleges szervezet.Lényege,hogy az iskolavezetés munkáját ellehetetlenítsék...De éedemes megnézni azt is,miféle emberek irányítják../Mint az országot../És ha véletlenül bekerül közéjük egy normális,akár fideszes,azt eltapossák /Martonvásár,ott még a tankerületet is megszüntették/.Azt kérdezi valaki,hogy a sulinak nincs pénze oklevélre..Nincs,még wc papírra sem..Mindenről ez a szervezet dönt,dilettáns fideszesek vezetésével
Qqberci
Megígérték a gyerekeknek az oklevelet? Igen.
Megkapták? Nem.

Akkor hazudozik a tankerület...
vacsi
Szóval, tagadják? Ez a Klebersberg Kunó, mint a ringlispil, forog a sírjában!
jesz
akár az ujságíró, akár a hivatal emberei hazudoznak, a hazugnak feldugni a valagába egy esernyőt, és nyitva kihúzni. A hazug szarháziak azért valami jót is tettek..a diákok kiemelkedőt alkottak.
reagens
Tényleg! Hol volt ez a program meghirdetve? Azt ugyanis ami nincs, nem lehet visszavonni.
Az újság miért nem a program hirdetését lobogtatja? Ja, hogy nincs ilyen?
balos
@reagens: Elolvastad az iskola igazgató levelét?Ha igen,akkor nincs miről beszélni a sötétség kiszolgálójával!Fáradj a pénztárhoz!
reagens
@balos: Elolvastad a választ a levélre? Akkor most döntsük el kinek van igaza? Én nem tenném!
Fáradj a pénztárhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.