A magyar miniszter szerint elfogadhatatlan „az illegális migránsoknak az adott ország lakosaival egyenjogú egészségügyi ellátása”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gondolom a vizsgálatokat állatorvossal végeztetnék. Egyébként a magyarok egészségügyi ellátása is siralmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Még annál is rosszabbat amilyen minket megillet? Annál lejjebb már nem igen lehet.
kereső
" mint amilyen jogokat biztosítanak azon lakosoknak, akik évtizedek óta becsületesen fizetik adóikat egyebek közt az egészségügyi ellátás fenntartására."-figyelj toporzék, mi lenne, ha ezt az elvet először itthon vezetnétek be. Mert évtizedek óta fizetjük nem csak az adókat, de külön az egészségellátásra járulékokat-és mit tapasztal a "becsületes belföldi fizető" honpolgár- egyre romló szinvonalú eü. ellátást. A magyar állam tehát a saját polgárai felé sem teljesiti az ellátási kötelezettséget- a gyógyulni vágyót terelitek a fizetős magánellátás felé. A pénzéért sajna egyre kevesebbet kap.
Ezzel toporzék azt is kimondtad, hogy a magyar tranzitzónában tartózkodó rák beteg 7 éves kislány "dögöljön" meg, ne járjon neki kezelés a magyar adófizetők pénzén. Tudod kinek ne járjon? szarházikám- az erdélyinek, aki képes dolgozni és romániában adót, járulékot fizetni, a kárpátaljainak, a vajdaságban élőnek. Szivesebben fizetem!!! annak az ismeretlen gyereknek a gyógykezelését, mint az övékét.
vacsi
@kereső: Azért óvatosan azzal a rákbeteg kislánnyal! Ezek mutogatnak mindenféle gyereket, akik nem a saját gyerekeik, csak arra kellenek, hogy a szívünk meglágyuljon! A saját gyerekével másképp viselkedik az ember, mint ahogy ezeket látom.
kereső
@vacsi: Szél Bernadett szavában ez ügyben nem kételkedem. Hogyan bánnak a gyermekiekkel?- részleteznéd?
tulipan
Most meg, mi van, Te ostoba átverhető, bőrgyáros Kakadú??? A trieszti "nagybevásárlás" után, a nagyseggű főnököd vissza irányitott a semmitmondó témádra, mivel ártani ezzel már nem mégse árthatsz, hiszen ez minda 2 (egészségügy, migránsok) már lejárt lemez!!!
papa.49
Futsalosmajom a Lajtán túl a migriknek is különb orvosi ellátás jár mint ITTHON A NÉPNEK !!!
A hülyeséged határtalan szargyártó !!!
A magyar ellátástól rosszabb csak az lehet ha EL SE LÁTJÁK ŐKET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.