A magyar miniszter szerint elfogadhatatlan „az illegális migránsoknak az adott ország lakosaival egyenjogú egészségügyi ellátása”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gondolom a vizsgálatokat állatorvossal végeztetnék. Egyébként a magyarok egészségügyi ellátása is siralmas.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Embertelen mocskos egy fityma patkány vagy te gunárnyakú zselés geci szarkupac!!!
emerencia
Eme kijelentés révén legalább megtudja a világ naivabb része is, hogy a magyar kormány milyen aljas módon viseltetik a határon belül és kívül élő minden olyan emberrel, aki nem tartozik O1G családi/baráti körébe.
solidedge
Gondolom a vizsgálatokat állatorvossal végeztetnék. Egyébként a magyarok egészségügyi ellátása is siralmas.
Dr plágium
Még annál is rosszabbat amilyen minket megillet? Annál lejjebb már nem igen lehet.
kereső
" mint amilyen jogokat biztosítanak azon lakosoknak, akik évtizedek óta becsületesen fizetik adóikat egyebek közt az egészségügyi ellátás fenntartására."-figyelj toporzék, mi lenne, ha ezt az elvet először itthon vezetnétek be. Mert évtizedek óta fizetjük nem csak az adókat, de külön az egészségellátásra járulékokat-és mit tapasztal a "becsületes belföldi fizető" honpolgár- egyre romló szinvonalú eü. ellátást. A magyar állam tehát a saját polgárai felé sem teljesiti az ellátási kötelezettséget- a gyógyulni vágyót terelitek a fizetős magánellátás felé. A pénzéért sajna egyre kevesebbet kap.
Ezzel toporzék azt is kimondtad, hogy a magyar tranzitzónában tartózkodó rák beteg 7 éves kislány "dögöljön" meg, ne járjon neki kezelés a magyar adófizetők pénzén. Tudod kinek ne járjon? szarházikám- az erdélyinek, aki képes dolgozni és romániában adót, járulékot fizetni, a kárpátaljainak, a vajdaságban élőnek. Szivesebben fizetem!!! annak az ismeretlen gyereknek a gyógykezelését, mint az övékét.
vacsi
@kereső: Azért óvatosan azzal a rákbeteg kislánnyal! Ezek mutogatnak mindenféle gyereket, akik nem a saját gyerekeik, csak arra kellenek, hogy a szívünk meglágyuljon! A saját gyerekével másképp viselkedik az ember, mint ahogy ezeket látom.
kereső
@vacsi: Szél Bernadett szavában ez ügyben nem kételkedem. Hogyan bánnak a gyermekiekkel?- részleteznéd?
tulipan
Most meg, mi van, Te ostoba átverhető, bőrgyáros Kakadú??? A trieszti "nagybevásárlás" után, a nagyseggű főnököd vissza irányitott a semmitmondó témádra, mivel ártani ezzel már nem mégse árthatsz, hiszen ez minda 2 (egészségügy, migránsok) már lejárt lemez!!!
papa.49
Futsalosmajom a Lajtán túl a migriknek is különb orvosi ellátás jár mint ITTHON A NÉPNEK !!!
A hülyeséged határtalan szargyártó !!!
A magyar ellátástól rosszabb csak az lehet ha EL SE LÁTJÁK ŐKET !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.