A Wizz Air hétfői Milánó–Budapest-járatának egyik utasa volt Orbán Viktor.

Milánóból Budapestre utazott Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a Wizz Air egyik fapados járatával hétfőn este 22 óra után. Minderről a HVG számolt be egyik olvasójuk információi alapján, aki azt is elmondta, hogy Orbán a repülés előtt tablettel a kezében várta a beszállást a többi utas között.

A reptéren tartózkodók teljesen meglepődtek, amikor meglátták a reptéren várakozó, testőrök nélküli kormányfőt, aki – úgy tudni – a két lányával tartózkodott Milánóban.

Fapados járaton, testőrök nélkül utazott Orbán Viktor

Az éjfél körül Budapesten landoló gép utasai között futótűzként terjedt a hír, hogy a miniszterelnök is az utasok között van, sőt, az is megdöbbenésre adott okot, hogy Orbán még az elsőbbségi beszállás lehetőségét sem vette igénybe,

a többséggel együtt ment a gépbe. Ezután mezei utasként igyekezett beszuszakolni kézi poggyászát az ülés feletti, nem túl tágas csomagtérbe.

A miniszterelnök jelenléte a légiutas-kísérőket is meglepte, ugyanis láthatóan nem tudtak róla, hogy a kormányfő a gépen lesz. A HVG információi szerint egyenesen sokkolta őket, hogy Orbán Viktor is velük utazik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a miniszterelnök milyen ügyben járt Olaszországban.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

(hvg.hu)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na azért nem kell ezt elhinni, ott voltak a tektökösök csak nem kísérték látványosan a csutit !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na azért nem kell ezt elhinni, ott voltak a tektökösök csak nem kísérték látványosan a csutit !!!
Aki Én
@papa.49: Tuti biztos.
,,a többséggel együtt ment a gépbe"
Azért szeret néha ő is a valódi többséghez tartozni.
Sziszifusz
Kizárt dolog, hogy Orbán Viktor gorillái nélkül, fapados gépen, bárhova is utazna. Ha igaz a történet, akkor ezt a "nép egyszerű gyermeke" szerepet, egy alteregója, vagy dublőre játszotta el.
Ezt az embert, közterületen, még a saját hívei körében is 5-6 jól felismerhető testőr védi. Nagyon is tudatába van elkövetett bűneinek számával és nagyságával, ezért tart a nép haragjától.
advocat
És ha van néhány alteregója? Ki látta aznap? Itthon. Lehetett titokban, az igazi akár Ausztriában is. És ezzel fedezték. Mondjuk. Nyilván Cs. Jenő fő és konzul hallgathat. Erről is.
Nessy
És most ettől a hírtől miért kellene elalélnom? Találkoztunk Párizsban késő este a Montmartre - n regnáló miniszterelnökkel és feleségével, akik valóban kisérők nélkül voltak. Üdvözöltük egymást, pár szót beszélgettünk, és ki,ki ment a maga útján. Mi épp sörözni.
görbetükör
Ezt nem hiszem el.
A testőrök vagy civilben voltak, vagy nem ő volt a gépen, hanem a dublőre.
dodóka
Még, hogy a more egyedül utazott a fapadoson ! Na ne már ! Most én hazudok egy kúrva nagyot...
Eladott Ország
Marketing, amit propagandacélokra használ majd a KESMA, ezzel kívánva igazolni, hogy a geci, a bűnöző és politikai kurva is a nép gyermeke. Lóf@szt mama! "A nép egyszerű gyermeke", hát nem csodás? A kötelező pedofil gyerekekkel fotózkodós, kutyás, búzakalászos képek mikor jönnek ? Mint minden ilyen rendszer kötelező kellékei.
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/03/ov.png
kep.index.hu/1/0/2654/26542/265421/26542132_39968f566b6fa831ecf9196c63478e85_wm.jpg
szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Dalarda/Rakosi%20orban.jpg
kereső
@Horizont: Ez a tableton olvasgatott- na ez tényleg nem orbán volt. Hihetném, ha nemzeti sportot olvasott volna. ő mondta, hogy digitális analfabéta.
Eladott Ország
@kereső: Most keresi tableten a klaviatúrát és a dugaljat és utána elment Wi-Fit venni a Tescóba, mert ott olcsó és gazdaságos. Kérdés akkor mivel ment ki Milánóba, tán nem valamelyik stróman repülőjén?
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqNv0V4dP1RPqPOo0IWQn1ie55SB2_UpDhXJ3ZXaipPmHoMbHQxw
csipetke
Úristen! Szegény ember!Hogy fogja ezt feldolgozni,hogy nem valamelyik haver luxusgépével röpködött?Akiknek,mint tudjuk,nincs elköteleződve...Tán csak nem szakított a saját hagyományaival?mert a saját elmondása szerint 30 éve a haverok luxusgépein röpköd
Qqberci
"Orbán a repülés előtt tablettel a kezében várta a beszállást"

Akkor az nem Orbán volt...
ittott
Mint Mátyás az igazságos. bizony. Igazságos.
evacica
Hiába jón az Önkormányzati választás! De hogy nem volt testőr körülötte azt nem hiszem! Orbán gyáva és fél a népközé menni testőrség nélkül! Biztos hogy piaárfogás, játsszuk most el a népgyermeke mesét! Cumizza meg aki akarja!
Nessy
@Qqberci: Biztos ajándékba vette az unokájának, hátha az tud vele valamit kezdeni, mert ő nem igazán. :-))
nevemnick
Most nem tudom eldönteni, hogy az az izé volt, vagy valóban itt vannak Pataky Idegbeteg Atti idegen lényei a bolygón, és a hülye tájékozatlan pont az ő fizimiskáját választotta az emberek közti elvegyüléshez.
balos
@papa.49: Legalább 10 volt vele,csak ők suttyónak öltöztek!
csipetke
@Qqberci: 12:26 Lehet hogy nem tabletet akartak írni,hanem tablettát.Mer' az hihetőbb
dr. prédikátor
Kizárt dolog hogy az O1G teljesen egyedül biztosítás nélkül utazzon valahová!!! hisz még a klotyóra is kísérik! az meg végképp nem lehet hogy a tabletet nyomogatta, mert még telefonálni sem tud!!!Még hogy a nép közé vegyülve utazik??? Nqa neeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ez csak az egyik dublőre volt!!!Az egész ÁLHÍR!!!
papa.49
@balos: Az meg nem volt nehéz KÉSZEN VANNAK !!!
terlasz
Ezzel akarta kompenzálni a magángépes utazásainak negatív visszhangját? Testőrök nélkül? Hahaha! Lehet, hogy még a pilóta is TEK-es volt. Jól szervezett hülyítés volt ez az akció is.
dr préditákor
Egyik testőr a durbincs volt, másik a csizmás macska.
simmering73
És ezt a baromságot a szopós birkákon kívül van még aki elhiszi?
simmering73
@durbincs: Maguknál mindenki huzatos? Vagy csak maga kerekedett ilyen silányra.
Desischado
@Sziszifusz: Nekem is ez a véleményem. Gyáva, sunyi, besz@ri lény, nem mer ez egyedül sehova sem menni. Parasztvakítás az egész!
Jozefina
Arról nincs hír, hogy az utasok közül hányan akartak kezetcsókolni neki???
Qqberci
@Nessy: Vagy azt hitte, hogy digitális pingpongütő...
kokopelli
...keressük Mátyás királyt... vagy Petőfit ?...új TV-show?...ME emberközelben?..vagy emberek
ME közelben? (nem kívánt törlendő!) (;-))
eszegfu
Függetlenül O.V-tól... Egyszerüen nem hiszem el, hogy az ország "első emberét" bárhol őrzés nélkül hagyhatnák, igy nagy valószinüséggel O.V. sem utazott e nélkül! Ha jól emlékszem, akkor a gyerekeire vigyázó hölgy is képzett testőr volt, nemcsak egy nő a szomszédból. Kizárt dolognak tartom, hiszen nem lehet ilyen "könnyelmü"!
kokopelli
@eszegfu: ...és ha 5 sorral hátrább két,civil házaspárnak kiadott pandúr ült,akkor mi van?
Ki akarja az Orbánt V. megmerényelni? Megér az valakiknek 20 évet,vagy egy közös halált?
"Eccer élünk,eccer élünk,eccer élünk, egy "parasztot" lecerélünk?"
Pálinkafőző Rézüst
A teljes személyzet, meg a WC papír is tekkes volt...
Manhattan
Tehát repülővel jöttek haza. Én arra lennék kiváncsi, mivel mentek oda?
kokopelli
@desir62:.. eljátszanád kamuból a "durbincsot",és fél óra alatt szabad lennél! Mindenkinél
bejönne,mert annál a f@ßnál az a degeneráció utolsó foka! Aki az anyját rőföli és a barnamedvék-
kel hozza össze...? (;-))
namihami
Testőr nélkül. Mindössze az lehetett kicsit furcsa, hogy a körülötte levő üléseken, véletlenül persze, csupa 190 magas, 110 kilós, éppen nyaralásból hazainduló turista utazott.
Így dobta ki a gép.
Commenter
A Tekesek légiutaskísérőnek voltak öltözve.
Sámannus
@Commenter: A pilóta és az utasok is. Csak az agyalágyultak hisznek el ilyen mesét, hogy "egyedül".
A 444-s riporterre is jutott ötven fogd meg, itt még a földi személyzet is beszervezett lehetett.
Commenter
@Sámannus: még a KGB is ott lehetett a gépen. Senki se gondolja komolyan hogy bárhová is tetstőrök, golyóálló mellény nélkül megy. Amikor hátizsákostól a vonaton utazik akkor a vonaton is ott a TEK.
lampa laz
Jó sok pénzünkbe került nekünk ez a fapados színjáték mert hát ezt is mi fizettük ennek a redvás dögnek, meg a családjaikkal együtt utazó testőreinek is, mivel azok voktak a statiszták ehhez a mutatványhoz. Otthon még a WC-re is testőr kíséri, akkor hogy merne külföldre utazni nélkülük. Na, ezt a mesét is csak a húgyagyú barmai hiszik el.
Sámannus
A sok ruszki csicskának csak fapados jutott.
advocat
Ügyes! És mi meg elhisszük, mint Mátyás király eseteit.
tudode
Érdemes megtekinteni ezt a 2009-es videót, amelyben népmesét mond, ill. olvasgatja valakinek a gondolatait, mint egy előre tolt helyőrség, hogy ŐSZÉLHÁMOSSÁGA hallja a zemberek hangját, már akinek alacsony a vérnyomása, miközben nyihog egy jót megszégyenítve a ló nyerítést
.
--- Orbán Viktor és 2009
.
index.indavideo.hu/video/Orban_Viktor_es_2009
.
Ekkora széltolót ritkán hord a föld a hátán. De most már amint eljön az ideje, saját magának köszönhetően, meglakol!
karma1
Na, ezt elhszem! Viszont azon a gepen akkor senki mas nem utazott! Miert hulyitik meg mindig a po'garokat?
lampa laz
@karma1: Szia, jó h újra itt vagy, nagyon hiányoztál! Velem együtt többen is örülünk Neked!
karma1
@lampa laz: Irulok-pirulok megfele,...:o)))) De amit latok, az nagyon szomoru. Vagytok Ti, az ertelmesek, es a budos halfarok meg mindig rozogazza az oldalt... De szerintem mar nem sokaig... Csokken orban eloszthato penze, pont az ilyen hulyek fognak eloszor fizetes nelkul maradni.
Mert latni, hogy mar keptelen egy - akar magahoz is melto - sort leirni ; peldaul ez a 2000 kilometeres "ralatas" pont akkora baromsag, mint az osszes tobbije...:o))) De gondolom, amig fizetgetik, addig o rombolgat,...:o)))))) (Mondjuk a WizzAir-re akkor is kaland felulni, hogyha nincs ott az Orszag Csoro Vajdaja,...:o))))
Koszi a kedves szavaidat megeccer,...:o)))))
karma1
@lampa laz: Azert megneznem, hogy a WizzAir barmelyik gepenek a klotyojaban egyaltalan hogy ul ra a retyora,...:o)))) In egyaltalan nem vagyok sem kover, sem magas, de ha a konyokomet nem huzom be, meg a nadragomat sem tudnam letolni,... Hat meg o...:o))))
Borsodi
@karma1: Nekem is hiányoztál,jó egészséget kívánok.
Különben vigyázni kell mert könnyen kiderül,hogy ez nem Orbán volt,ha nem a kapitány testvére aki csak név rokona a miniszterünknek
.www.youtube.com/watch?v=ZAD0xDp7CqA
karma1
@Borsodi: Neked is sziuska! Minden ertelmes kommentelotarsam hianyzott nekem is, de nem leszek mar sokat az oldalon, mert ahol egy halfarkot nem b@sz ki a moderator (regen itt volt ilyen, es kivaloan mukodott!), addig nem erdemes idejonnom. Aki akar megtalal, de en inkabb a munkamra koncentralok. Volt itt mas klassz hozzaszolo is (A Tundik Bundije), akinek vegleg elment a posztolhatnekja a Mena Sagh nevezetu ruhes macskatol ( alias csizmas kandur). Az elet rovid, es egyenlore sajnos abbol is csak egy van mindenkinek, nekem pedig olyan szuletett barmok, mint a budos halfarok, ruhesmacska, meg a tobbi fideszes troll - nem fer bele! Neha najd benezek, de Ratok sok-sok szeretettel gondolok MINDIG!...:) Koszi a joleso kedves szavaidat!...:o)))))
lampa laz
@karma1: Már én sem tépem itt magam naponta a véleményemmel, csak olvasgatom másokét, már amiket értelmesnek tartok.
Ez az egész utazás csak egy megjátszott "cukiskodás", hülye aki az egészet elhiszi. Ma már könnyű egy ilyen fotót elkészíteni, h valósnak tűnjön. Ott volt annak idején habonyé is a kitiltásos botrány alatt, amikor ott volt, ahol nem is volt, csak technika kell hozzá.
RonaGyuri
@RonaGyuri: ez a jellemző a porpira, a bugyuta kormánypropaganda jöhet minden mennyiségben! =))
karma1
@Manhattan: :o))))) Hat nem volt egyszeru,...:o)))
Eladott Ország
@Manhattan: július 19., 18:59;" Én arra lennék kiváncsi, mivel mentek oda?" Valamelyik stróman repülőgépével, vagy el sem utazott. Marketing, amit propagandacélokra használ majd a KESMA, ezzel kívánva igazolni, hogy a Geci is a nép gyermeke.
kokopelli
@karma1: most nem a vallás,hanam a Zorbi a nép "ópiuma"!...und szintén mifelőlünk is egy "how are You! (;-))
Lepényleső
Csíszár Jenő lehetett az esetleges vendéglátója,háláját ezzel a bán előtt leróva?
Sámannus
Csak és kizárólag a KGB védi másnak nem érdeke, hogy ez a szarjankó szabadlábon legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.