Egy sor szállodát vett már meg Siófokon az orosz Rahimkulov család, sőt másfél éve már a budapesti Symbol éttermet is birtokolja – értesült a napi.hu.

Orosz üzleti kör kezdett felvásárlásba a Balatonnál
Fotó: MTI/Varga György

A lap rámutat, a felvásárlásba kezdett, budapesti RRZP Invest Kft. tulajdonosa Rahimkulov Ruszlan Megdetovics, annak a Megdet Rahimkulovnak az egyik fia, akinek családi vállalkozása – a Kafijat Zrt. – az OTP Bank részvényeinek 7,43 százalékát birtokolja. A családfő korábban több jelentős magyarországi üzletben is érdekelt volt.

A pletykákból az biztosan igaz, hogy a siófoki Residence Hotelt megvásárolta az orosz vállalkozó.

Az idén júniusban már zárva maradt Palace diszkó helyén a még nem végleges tervek szerint 40 szobás luxushotelt alakítana ki a Rahimkulov család – írja a napi.hu.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az ország egyik fele pénztáros lölő nevén van,a másik fele a ruszkikén. Úgy tűnik,a miénk pedig az lesz,ami hozzánk van nőve.(ha sürgősen nem hagyjuk itt ezt a végtelenségig lepusztított országot)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Klubtag: 17.26-ra: Az egyiket a szocik tették a másikat a fidesz. A nemzet meg csak hablaty lesz.
1magyar
krumplit es hagymat sem exportal MO (Nemetorszagba Egyiptombol jön, a zöldbab, pirospaprika meg Afrikabol!),
@teuton: Írod: Afrikából jön, de hiszen ott nem tudnak megélni az emberek azért jönnek ide.:(
nezelodo
A javát már kimazsolázta az Orbán Lölö, a maradékát meg megkapja gebinbe a Putinka haver samesza. Ezt megelőzve az arab prof segítségével védte a dakota párt a hazát, és vásárolt fel ezt azt, ami aztán a nemzethy vejkó érdekkörébe szállt át, miután a vezér nemzetközileg körözött szomszédja és vacsoravendége a jobb létre szenderült.
A továbbiakban is várja ezek után a kioktatást a nyáj, az illiberális, keresztény erkölcs tanai alapján.
Klubtag
@1magyar: JA...emlékszem - kormányváltáskor egymás fütyijét méregették, hogy ki vonz be több külföldi tőkét, mert azért ezeknek csak kisebb hányada volt új kapacitásokat létrehozó beruházás. Most SEM azt találták ki, hogy pl. részvénytársaságokat alapítanak (széles lakossági forrásból, amit a párnacihából csalogatnak elő) és abból vásárolnának az orosz maffiózóknak való átjátszás helyett, hanem állampapírt bocsátanak ki (a költségvetés finanszírozására) jó magas kamatra a tehetősektől, amit majd a következő (5-10 év múlva) éppen regnáló kormány(ok) törlesztenek az adóbevételekből...
Ezért volnék kiváncsi nagyon arra, hogy ki a jelenlegi tulajdonos, akiktől az orosz család megvásárolja a létesítményeket...de erről nem találtam utalást a cikkben...
teuton
@1magyar: Mondd te kisnyugdijas, ennyire szanalmasan alacsony az IQ-d, hogy te azt hiszed több min 1 milliard afrikai a krumpli es hagyma exportjabol el??? Talan nezz mar ra a terkepre, mi az a Szahara, a Szahel-övezet, ill. milyen gyorsan terjed a klimavaltozas miatt!
Aztan ajanlom neked az olvasas tanulasat is, Szeriunted kinek a kezeben vannak a termekeny földek, az erdök, a banyak?
Hallottal mar exporttamogatasrol? Akkor nem csodalkoznal azon, hogy a külföldi gyümölcs -Mo-on is!!!- olcsobb, mint a belföldön termelt!
De mit oktatok en egy olyant, aki meg soha nem jart külföldön, semmi külföldi tapasztalata nincs, sajtot-mediat nem ismer, csak a fidesz-propagandat? Ugyanakkor a sajat bären erzu, hogy valami nincs rendben a nyugdijaval, mert a vasarloerteke csak a töredeke, mint 20 evvel ezelött volt? De tapsol a fideszprpagandanak egy Erszebetutalvanyert!
Csak 1 kerdesre valaszolj: Ezelött 20-30 evvel hany kilo/liter kenyeret, sajtot, tejet, olajat, krumplit, hagymat, felvagottat es hasonlo mindennapi elelmiszert, ami a legalacsonyabb szintü megelheteshez kell lehetett venni a tiedehez hasonlo kisnyugdijbol es most mennyire futja neked?
De mondok neked rögtön egy ellenpeldat: A nemet MINIMALnyugdijbol vehetsz kb. 700 kilo felbarna kenyeret vagy 1500 liter tartostejet.
A magyar MINIMALBERBÖL (nem nyugdijbol!) mennyire futja???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.