A hónap közepéig, július 15-ig 2400-an igényeltek babaváró támogatást – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Két hét alatt 2400-an igényeltek babaváró támogatást
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ismertetése szerint a nagycsaládok autóvásárlási támogatására 5700 kérelmet nyújtottak be, míg a jelzáloghitel elengedését július 10-ig 703-an kérték.

Gulyás Gergely közölte, a július 1-jén indult programok iránt továbbra is jelentős az érdeklődés.

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@adrenalink: Megmondtam előre, a '70-es években, a "3 gyerek = lakás" akcióban tapasztaltak alapján!!! HAHAHAHAHA :)
Qqberci
@Eladott Ország: Működik, még "lendületből". Akiknél viszont lejár, már hosszabbítani sem tudják azonos feltételekkel...
Eladott Ország
@tulipan: Nem csak az alacsony vásárlóerő teszi be az ajtót a babaváró hitelnek (Európa egyik leggyengébb vásárlóerővel a rendelkezik a magyar, meg az összes többiben), hanem a lakások áfája 5%-ról 27%-ra emelkedik! Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), már most veri a harangot, hátha meghallja a maffiaállam.
tulipan
@Eladott Ország: Ezek ugyan úgy "várhatják"" a narancsos alattvaló babák, remélt ezreit, ahogy Kádárék is, a '70-es években, a "3 gyerek = lakás" akcióban!!! A beígért 3 gyerekből, akkor is 1 született meg és a többit képesek voltak részletben KIFIZETNI!!! MOST, viszont, ha közben nem fogják a pénzt, AMI manapság, az ifjak körében, NEM "DIVAT", akkor megint egy újabb eladósodási hullám következik, amit viszont akkor már, nem lehet majd Gyurcsányra "kenni"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.