Kemény szavakkal illette Hende Csaba fideszes képviselőt Koczka Tibor, Szombathely fideszes alpolgármestere csütörtökön.

Balhé a szombathelyi Fideszben: saját képviselőjének ment neki a város fideszes alpolgármestere
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ugytudjuk.hu szerint Koczka sajtótjékoztatón kelt ki Hende ellen, mert annak ellenére, hogy 2014-ben a Fidesz egyéni képviselőjelöltjeként bizalmat szavaztak neki a választók, továbbá az elmúlt öt évben pedig alpolgármesterként dolgozott,

mára nyilvánvalóvá vált, hogy Koczkát nem indítja a párt egyéni választó körzetben és a Fidesz listáján sem kapott helyet.

Koczka szerint miután idén januárban a Fidesz elveszítette a többségét Szombathelyen,

Hende Csaba jelen pillanatban (saját parlamenti többsége után) a szombathelyi Fideszt is szétveri.

A lap emlékeztet: 28 nappal ezelőtt jelentette be a szombathelyi Fidesz, hogy a polgármesteri posztért Balázsy Pétert indítja el.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Feddhetetlen fideszeseket keresek. Legalább addig ütnétek egymást, míg egy marad belőletek, de sajnos nincs olyan szerencsénk.Hende belenézett a távcsőbe és azt hitte éjszakai lövészet van.
szendro.blogin.hu/files/2017/06/366604_hende_feddhetetlen_fideszeseket_keresek.jpg
youtu.be/AQ209bciSiA
Ez itt Hende Csaba. Lefokozott, kvázi megbukott honvédelmi miniszter, távcső-szakértő, a sufnijogász kormány egykori oszlopos tagja, Szombathely országgyűlési képviselője. Hende Csabáért meg ezután is helikopter siet, ha eltörik a kisujja, a lehazugozott, élénk fatáziájú polgár pedig két láb luxus, egy meg minek? alapon magára vessen, ha egyszer kórházba kerül.
justhpeter
Hende mekkmester tevékenykedik, a fideSS meg süllyed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.