Támogatott autót viszont már 5700-an igényeltek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Már így is hitelcsapdában vannak a lakás és autóhitellel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Eriksson: Valóban, hiába kapnak kézhez kevesebbet a románok, az ottani alacsonyabb árak miatt az ő legkisebb fizetésük többet ér vásárlóerő-paritáson, mint a magyar minimálbér.
Eriksson
@Eladott Ország: Pontosan.
Elég lenne az ÁFA jelentős csökkentése legalább az élelmiszerek és a napi cikkek vonatkozásában, máris egyszerűbb lenne az élet.
lusta
@Eriksson: Ez egy normál gazdaságban működik, de nem az illiberális Magyarországon. Ezt mindeki megtapasztalta a lecsökkentett adó utáni pl. sertéshús ár után, de a sor hosszú.
Eriksson
@lusta: Hogy jön ide az illiberalizmus? A lényeg az, hogy a kereskedelem benyelte az adókedvezményt.
papa.49
@Eladott Ország: Nem kapnak kevesebbet, pontos számokat tudok mondani, pl. a nejem 4 gyermeket szült felneveltük őket igazoltan volt 24 év jogviszonya, és a nyugdíja 54 ezer Ft.!!!
A nászasszony Erdélyben él 2 gyermeket szült, nevelt fel, 20 éve volt egy szénbánya meddőhányóján dolgozott, a nyugdíja 140 ezer Ft !!!
Hát csak ennyi, és jövőre megint kapnak úgy 40 % emelést !!!
Eladott Ország
@papa.49: Sajnos ez a bűnöző, cinikus cigány és tróger bandája koldusbotra vitték az országot, remélem börtönben rohadnak meg, teljes vagyonelkobzás mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.