Az egész karrierjét a trágár köpködő beszédeire építette. Bár sokan tapsolták a faragatlanságát azért egy fiatal lány nem ilyen magaviselettel kéne a nyilvánosság elé álljon. Túllőtte önmagát és most nem érti hogy miért kerülik.

(Forrás: maivilag.com, Csizmás Kond által)

Nagyvilág - 2019. August 17., 13:51
Köszönetet mondott Merkel a magyaroknak
Nagyvilág - 2019. August 17., 09:04
Jeffrey Epstein felakaszthatta magát

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
A marhák bedőlnek ennek a rezsimhírnek, a hülyék hozzá is röfögnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Csizmás Kond: ja @Mirabilis: csipázná a kancsikat ,de kerülik mert a bedes,mint ennél a Blanka Hugó nevű előásottnál ?
durbincs
@tudode: ha valamit szed adjon má ,a többieknek is ?
nezelodo
@vacsi: Nyilván Te a fiatalabb generációhoz tartozol. Nekem is voltak egyházi gimnáziumban végzett évfolyamtársaim, és barátaim, akadt a tágabb családban olyan is aki a Ferenceseknél tanított, és apáca is. A legjobb két barátom lelkész szülők gyereke volt.
Azért próbáltál volna az ötvenes évek végén az osztályból max másodmagaddal hittanra járni, ahogy én, tudnék mesélni róla, mit művelt velem az úttörő vezető tanár.. A bátyám pedig egy napot kapott 1953-ban, hogy eltűnjön a szülőfalunkból a helyi párttitkártól, amikor szétverték a megyeszékhelyen a papneveldét, ahova járt. Aztán ezekben a történetekben szereplőkből a későbbiekben mi lett az megint érdekes történet. Valóban a hetvenes években már a kutya sem ugatott meg a templomi esküvőmért, és egyebekért sem.
Ami meg a lány mocskos száját illeti, gondolom ugyanígy vélekedsz az egykori Népszabi újságírójáról, a Bayer Zs-ról, vagy a Kövér "fiatal demokratáról" stb.
vacsi
@nezelodo: Az iskolát én is az ötvenes években kezdtem, igaz, hittanra nem jártam. Nyilván sok függött attól, hogy milyen környezetben éltünk - ezek szerint én szerencsés voltam.
Ami meg a csúf beszédet illeti, mindenkinél visszatetsző, utálatos!
nezelodo
@vacsi: Sajnos az iskolákban a fiatalok között ez a beszédstílus általános. Legfeljebb a kedves szülő a homokba dugja a fejét és nem tapasztalja, hiszen a gyerek otthon visszafogja magát.
A hetvenes évek elején, diploma után az említett barátom, olyan katonai alakulatnál szolgált, ahol a megbízhatatlanok "kicsit más elbánásban" részesültek. Szóval azért nem volt annyira nagyszerű minden...
vacsi
@nezelodo: Egy szóval sem állítottam, hogy akkoriban minden nagyszerű volt! Amit a rendszerváltásból hiányoltam, hogy "a fürdővízzel a gyereket is kiöntötték" - ahogy a nagyanyám mondta. Elég lett volna csak a rosszat megváltoztatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. August 17., 10:52
Idős férfit keres a rendőrség