Az egész karrierjét a trágár köpködő beszédeire építette. Bár sokan tapsolták a faragatlanságát azért egy fiatal lány nem ilyen magaviselettel kéne a nyilvánosság elé álljon. Túllőtte önmagát és most nem érti hogy miért kerülik.

Forrás: maivilag.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
A marhák bedőlnek ennek a rezsimhírnek, a hülyék hozzá is röfögnek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ki akarna egy ilyen mocskos szájúval barátkozni?!
polar450
A marhák bedőlnek ennek a rezsimhírnek, a hülyék hozzá is röfögnek!
CsipkeRózsa
A cikk kifejezetten rosszindulatúan fogalmaz, még zárójeles magánvéleményt is megenged magának a "szerzője". Szerintem inkább a tanárokhoz való igazodás miatt kerülték őt.

A legtöbb iskolában a diákok csúnyán is beszélnek, nem az okozta Blanka kerülését. Kizárólag a diákok befolyásolása.
Eriksson
@durbincs: Bizonygatták rátermettségét, bátorságát némely ellenzéki képviselők, még Timmermanssal is összehozták.
Így múlik el a világ dicsősége.
Éppen valamelyik nap gondoltam rá: propeller.hu/itthon/3436539-egy-gimnazista-aki-legyozte-kormanysajtot?all#c2465928
Eriksson
@durbincs: Nem tudni pontosan. Mára már mindkettő.
csak úgy....
@Eriksson: rettentö buta ,rosszindulatú emberke vagy! mondhatni,lelki és szellemi nyomoronc...
simmering73
A legnagyobb sértés egy illiberális hülyének azt mondani: balfasz. De ezek itt mind azok, meg az a címeres ökör is aki beküldte.
Macskaszem
A fidesz jellemzésére nincs eléggé trágár szó a magyar nyelvben. Sajnálom szegény lányt, korpa közé keveredett, és megeszik a fideszdisznók.
Eriksson
@Macskaszem: Szerintem is korpa közé keveredett, és élvezte. Most jön a kijózanodás.
Pálinkafőző Rézüst
Lásd "fekete nővér... Ilyen fdeszhernyók lakta ország lett ez a kis megmaradt Magyar Haza!
human
Megnéztem már ezt a "híroldalt" Mindenhol NULLA darab hozzászólás van. Meglepő hogy vannak emberek akik tudják, hogy senkit nem érdekel a munkája, de csinálja mert Orbán kifizeti a 0 értékű munkáját.
RonaGyuri
a mondás új változata: szemét lukból szemét fújja! =))
csak úgy....
@Eriksson: nem tom,hol élsz,mit szívsz vagy mit piálsz,föltehetöleg @Macskaszem: mondókájából egy rohadt kukkot sem értettél,persze ez nálad napi szinten így müködik...
Pálinkafőző Rézüst
román hernyó romános cikke, román hernyó által belinkelve... ennyit is ér... :))))))))))))
csak úgy....
@Pálinkafőző Rézüst: Úgy igaz!!! A "fekete növér"! ...azt is sikerült nekik eltenni "a láb alól"! Aki, ki meri nyitni a csoportos bégetésen kívül az pofáját,annak nem tetszik a rendszer és ,mint az 50-es években ...,államilag kicsinálják !
Eriksson
Vannak jóhiszemű lázadók, akik elindulnak valamerre, majd felemelte őket a vad nyugati szél. Aztán lebegtek egy darabig, majd szélcsend lett.
kulabombaafityiszre
atveros-oldalak.com/lajkvadasz-hirportalok/
Közte van amit a szarosseggü csizmás macsek is ideböffentett.
Szarosseggü csizmás macsek,te is olyan gagyi vagy,mint a cikk amit ide linkeltél.
csak úgy....
@Eriksson: Dózsa tüzes trónon, II. Rákóczi rodostó, Kossuth amerikában, Nagy Imre kötélen...
különben,mit akartál már megint mondani ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: na hess a picsába...bilikóta.
DR PRÉDlKÁTOR
@Csizmás Kond: Tudtam te bocskoros, hogy te küldesz be ilyen híreket, meg a döglött hal...
csak úgy....
@Mirabilis: Föltehetöleg az cickány unokák, külföldön járnak oskolába de, gondolom nem moszkva környékén. :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: remélem a vérnyomeszodat rendszeresen ellenörzöd,mert nem ám
miattunk kapsz agyhúgykövet...
advocat
Ez hülye. Érti! Csak azt nem, hogy ide jutottunk? Miért nem lehet valakinek más a véleménye? Vagy lassan ez bűn lesz?
lampa laz
Ez a dolga ennek a sok fizetett baromnak, h álhíreket terjesszen.
nezelodo
Félnek az emberek, és a kedves szülők pontosan tudják, mit kockáztatnak, ha gyerekük ezzel a lánnyal barátkozik. Jaj, honnan is ismerős? Ja már tudom, még az a néhány hittanra járatott gyerek is "fertőző" volt gyerekkoromban, a mostani demokraták szerint és kerülték, mint a leprást. Most meg kommunistázzák ugyanezek a hajdani "leprást". Na ilyen a magyar széplélek, ha meg választ magának egy despotát, megerősítést is kap.
Borsodi
Ez van ha valaki felvállalja az igazát kimeri mondani,esetleg megbántja a becsület bajnokait,az rögtön meg lesz bélyegezve,bosszú hadjáratot indítottak ez ellen a fiatal lány ellen is.Ez fidesz szokás el terjedt kisebb városokban is.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...látod hová vezet a túlzott tudatmódosító szerek használata ?
tudode
Ja kérem!
.
Vannak a hangyácskák, és a herék!
.
Általában a hangyák teszik a dolgukat, a herék pedig kritizálnak. Pedig milyen igaza volt ennek a gimnazistának, jól érzékelte, hogy EZEK nem értik az irodalmi nyelvet. A nevén kell őket nevezni, mert amit művelnek faképpel az országgal, csak köszönet illeti Nagy Blankát, hogy adott nekik!
.
Például! 2006-ban karaktergyílkolással szétrámoltatták a fővárost, aztán 2008-ban jót röhögtek, mint a faragatlan ficerék: az 50-60 éveseken:
.

---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Undorító az, hogy EZEK az útszéli KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAINK egy "hadicsellel', csupán alkotmányos válságba "is" tekergették az országot!
vacsi
@nezelodo: Nem hiszem, hogy bárki is fél, de mint szülő, én sem engedném, hogy a gyerekeim egy ilyen mocskos szájúval (ráadásul lánnyal!) barátkozzanak. Sajnos, ezzel végképp leírta magát, legfeljebb a "hasonló a hasonlóval" elv alapján választhat új barátokat.
Amit meg a régi rendszer hittanra járatott gyerekeiről írtál, szintén nem állja meg a helyét, senki nem üldözte őket. Igaz, nem is dícsérték meg, de semmi bajuk nem lett. Sőt, volt évfolyamtársam az egyetemen, aki Pannonhalmán érettségizett, meg volt egy, aki apácákhoz járt. Egyiket sem zaklatták.
nezelodo
@vacsi: Nyilván Te a fiatalabb generációhoz tartozol. Nekem is voltak egyházi gimnáziumban végzett évfolyamtársaim, és barátaim, akadt a tágabb családban olyan is aki a Ferenceseknél tanított, és apáca is. A legjobb két barátom lelkész szülők gyereke volt.
Azért próbáltál volna az ötvenes évek végén az osztályból max másodmagaddal hittanra járni, ahogy én, tudnék mesélni róla, mit művelt velem az úttörő vezető tanár.. A bátyám pedig egy napot kapott 1953-ban, hogy eltűnjön a szülőfalunkból a helyi párttitkártól, amikor szétverték a megyeszékhelyen a papneveldét, ahova járt. Aztán ezekben a történetekben szereplőkből a későbbiekben mi lett az megint érdekes történet. Valóban a hetvenes években már a kutya sem ugatott meg a templomi esküvőmért, és egyebekért sem.
Ami meg a lány mocskos száját illeti, gondolom ugyanígy vélekedsz az egykori Népszabi újságírójáról, a Bayer Zs-ról, vagy a Kövér "fiatal demokratáról" stb.
vacsi
@nezelodo: Az iskolát én is az ötvenes években kezdtem, igaz, hittanra nem jártam. Nyilván sok függött attól, hogy milyen környezetben éltünk - ezek szerint én szerencsés voltam.
Ami meg a csúf beszédet illeti, mindenkinél visszatetsző, utálatos!
nezelodo
@vacsi: Sajnos az iskolákban a fiatalok között ez a beszédstílus általános. Legfeljebb a kedves szülő a homokba dugja a fejét és nem tapasztalja, hiszen a gyerek otthon visszafogja magát.
A hetvenes évek elején, diploma után az említett barátom, olyan katonai alakulatnál szolgált, ahol a megbízhatatlanok "kicsit más elbánásban" részesültek. Szóval azért nem volt annyira nagyszerű minden...
vacsi
@nezelodo: Egy szóval sem állítottam, hogy akkoriban minden nagyszerű volt! Amit a rendszerváltásból hiányoltam, hogy "a fürdővízzel a gyereket is kiöntötték" - ahogy a nagyanyám mondta. Elég lett volna csak a rosszat megváltoztatni!
reagens
Egy mosdatlan szájú, feltűnni akaró, kis primitív. Kereste a bajt most meg sír, hogy megtalálta? Szemernyi sajnálat sincs bennem. Ha nem volt elég esze viselje el a következményeket!
papa.49
Nem ennek a nevenics valaminek kell ezt eldöntenie !!!
man at work
A gonoszságot - csalás, lopás, hazugság, emberölés - eszközölők nehezményezik, amikor mások csúnya, trágár szavakkal illetik őket ebéli istentelen tevékenységük miatt.

Te defektes állat, addig örül, amíg itt pufogok.
Amikor elhallgatok, akkor kezdj el félni.
(még nem biztos, hogy elkezdek jógázni, még nem biztos, hogy meg akarok szabadulni a harci tudásomtól, és le akarok nyugodni, hogy Istenről írjak egyedülálló módon a világon - itt Magyarországon, a Propeller oldalon csak nektek, csak most, ingyért, mert "ingyen kaptátok, ingyen adjátok)

Amúgy százasnak lenni dög unalmas!
papa.49
@durbincs: Takonygeci ki a fasz kérdezett, takarodj a náthás picsába .
Levendula
Fogadni mertem volna, hogy vagy a csizmás macska, vagy a büdös hal küldte be ezt a cikket...
tudode
Moslék kajátó haverokra egyenes gerincüeknek nincs is szüksége olyan barátokra, akiknek nincs saját véleménye!
.
A magyarok csak világégéskor tudnak összefogni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.