Takács Szabolcs munkájáért havi bruttó 700 ezer forintot kap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Biztos, ami biztos

avagy mikor ócska partkatonák szakértelme a meghatározó

Persze az sem zárható ki, hogy olyan beavatás-féle viccelődéssel szívatták meg az új csajszit. S az sem zárható ki, hogy rossz üzenetnek látszott.
Ha meggondoljuk igencsak pikáns közjátékkal indult az új (i)gazságügyér pályafutása. Tegnap reggel Varga Judit igazságügyi miniszter dicsekedett vele, hogy Brexit-ügyekért felelős miniszteri biztost nevezett ki Takács Szabolcs személyében. A délutáni órákban megjelent Hivatalos Értesítőből azonban az derül ki, hogy „bár az uniós ügyek valóban az Igazságügyi Minisztériumhoz kerültek át a Miniszterelnökségtől, ezt az új miniszteri biztost Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nevezte ki, és ő fogja irányítani”.
Persze ennek a gikszernek van jó-pár olvasata, amin van mit elmélkedni, de egyelőre nem lehet tudni egy csomó dolgoz; pl. azt sem hogy Szabi jutalom vagy büntetés a két területnek, ahogy azt sem, hogy az újabb 700ezer az a Miniszterelnökség európai politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkárának milliója mellé jár-e? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.