Érdekes beszélgetés zajlott ma reggel az ATV Start című műsorában, ahol Kunetz Zsombor (akinek egyébként itt a 444-en is van egy egészségügyi blogja) orvossal beszélgetett Kárász Róbert műsorvezető. „Nagy örömmel mondtuk mi itt Judittal, de gondolom a mentősök még jobban örülnek ennek, amit ugye Kásler miniszter úr bejelentett, és láthattuk is a bejelentésnek egy részét, mármint a tartalmát, az eszközökről, hogy 1. 6 milliárd forintos értékben az Országos Mentőszolgálatnál eszközbeszerzésre került sor, olyannyira, hogy kérem szépen ez 2500 darab új eszközt jelent, ebből van 300 defibrillátor, 150 speciális lélegeztetőgép, és egy csomó más eszköz. Akkor ön is elismeri, nem, hogy az egészségügy területén fantasztikus fejlődések vannak?”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mindig is utáltam ezt az embert. Látom azóta csak tovább aljasodott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Afra
@simmering73: Ennek elmentek otthonról,egyre visszataszítóbb megnyilvánulásai vannak. Védheti ő haldokló egészségügyet ,az orvos egyértelműen reagált a dicshimnuszára. Szánalmas egy ember...
Nessy
Szépen felmondtad a leckét Kárász fiam, fáradj a pénztárhoz! Gondolom, 15 percen belül oda érsz, és nem kell 5 - 6 órát várnod a folyosón a pénzedre!
Macskaszem
Nem kárász, hanem kekec. Az nem egy másik halfajta, csak egy kötekedő barom.
solidedge
Amit tuti hogy fejleszteni kell az a kórházi boncasztalok mennyisége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.