Csütörtökön vették át a szlovák hatóságtól a magyar rendőrök a csantavéri bérgyilkost, aki Magyarországon is ölt a megalapozott gyanú szerint.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint csütörtökön vette át a Terrorelhárítási Központ (TEK) Rajkánál a szlovák Linx kommandótól a 38 éves D. Csabát, akit a rendőrség megalapozottan két rendbeli gyilkossággal gyanúsít.

A TEK a férfit a BRFK nyomozóinak adta át Budapesten.

Közleményük szerint "D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján 2019. március 1-jén éjszaka Prágában, egy szállodában fogták el.

A 38 éves férfi megalapozottan gyanúsítható két rendbeli emberöléssel; a gyanú szerint 2018. július 30-án Hollandiában, Amszterdamban megölt egy horvát állampolgárságú férfit, Budapesten pedig 2018. szeptember 19-én Rákospalotán, a Szilas-pataknál ölt meg egy 49 éves magyar férfit.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói D. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a vallomástételt megtagadta, akit ezt követően őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nagyon kellett ide, az adófizetők pénzén tartani majd 30 évig. Engedték volna a szerbeknek, azok példát tudnának rajta statuálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.