Sajátos és sokatmondó interjút adott Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a The Guardian című lapnak. Ugyan a parlamenti beszédében még a jogállamiság harcias védőnek mutatta magát, most azonban már mintha hátrébb lépne ebből a pozícióból.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Jól döntött és szavazott Újhelyi István és minden szava igaz. Ránk nézve ez sajnos. Von der Leyennek meg kell hálálnia a szélsőjobb szavazatait ezért tette fel rögtön megválasztása után a narancsos szemüveget. Ki veheti le róla? A csúcsjelölti rendszer elgáncsolásával a megválasztástól elesett Weber vagy Timmermans? Majd meglátjuk. Sajnálom hogy a DK és a Momentum is bedőlt a hangzatos ígéreteknek,és együtt szavaztak a fidesszel.Nem kellett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@lusta: a PiS sem különb a fidesznél. A fidesznek egyébként sincsenek érvei, a fidesz zsarol és kész tények elé állít,tehát érvek nélkül pedig nehéz bármit is árnyaltabban vagy akárhogy megközelíteni. Én sajnos az árnyaltabb megközelítést és a megfelelőbb hozzáállást úgy értelmezem, hogy von der Leyen asszony kész bizonyos engedményeket tenni mindkét ország felé, akár a jogállamiság akár egyéb kérdések esetében is. Ez a mi kárunkra fog menni, persze ahol nincs jogállam ott már mindegy is? Bizony,hogy van üzlet a menekültekben a fidesznek is jó üzlet a kötvényes," illedelmes"menekültek megsegítése.
advocat
Mert a néppárnak még mindig fontos a Fidesz! Csak játszák az eszüket! Merkel is megéri a pénzét! Mert a hatalom... Még ezen a szinten is.
Csizmás Kond
@durbincs: ...sajnálni kéne nem utálni...
kokopelli
@RonaGyuri: Azért hallgatom őket az eredeti német nyelvükön,mert ott biztosabban otthon vannak!
A ferdítésekkel meg kitörlöm...!Zabálják a fideszesek az eléjük vetett mocskot! Az Újhelyi is nyelvcsapá-
sokkal közelithet...!
Cincinntatus
Ursula von der Leyen jogállamiság szempontjából minden tagállam rendszeres monitorozását javasolja, elkerülendő, hogy az a benyomás alakuljon ki, hogy Európa egyik része folyton bírálja Európa másik részét. A leendő elnök a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzete, illetve az olasz államháztartás ügyében is visszafogottságra intett.

„Mindannyiunknak meg kell tanulni, hogy mindig teljes jogállamiságra kell törekedni, de senki sem tökéletes” – hangoztatta Ursula von der Leyen.
Desischado
Nem néztem ki előle sokat, majdmeglátjuk, mit fog tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.