Baj van a számítással. A KSH csak azt tekinti kivándorlónak aki leadja a TAJ kártyáját. De ezt természetesen nem adják le, mert itthon sokkal olcsóbb az ellátás és inkább fizetik az itthoni alapdíjat. A hazaköltözők számába meg beleszámítják a friss állampolgárságot kapó románokat meg az ukránokat akik a voksoláshoz ide bejelentkeztek. Egy házba akár több százan.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mindenben hazudnak, mtért ebben mondanának igazat ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Magyarország lélekszáma ha leadják az emigrálók, ha nem mióta ez a szekta nyomja a fapipát, egyre fogyatkozóan TÍZ MILLIÓ ALATT van:
.
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tps00001.html
.
nepesseg.population.city/magyarorszag/
.
Ha lenne HITELE ennek a gyülekezetnek, akkor is a számok beszélnek, fogyunk, mint a Manca pöcke!
tulipan
EGYETLEN PERECIG sem hittem el, EZT a hazug hablatyukatt!!!
papa.49
Mindenben hazudnak, mtért ebben mondanának igazat ???
Macskaszem
Eddig is tudtuk, hogy kamu, mert aki egyszer belekóstol a jóba, nem vágyik vissza orbanisztánba.
Peller Anikó
@tudode: Ez így van, csak a népességfogyás tízezres nagyságrendű, míg az elvándorlás lassan milliós.

Azzal nemsok gond van, hogy 10 millió alá csökkent a létszámunk, mert az idősek halnak de a pótlás lassúbb. Az osztrákok sincsenek 10 millióan.

A baj azzal van, hogy a munkaképes korú lakosság ment nyugatra (üldözte el őket ez a habzsikoló kurmány) a családjával együtt. Aki tud és akar dolgozni az már elment. Aki itt maradt az a nyuggerek, bénák, zígók, írástudatlan szerencsétlenek pl halak és képvisellők, csókosok, ez utóbbiakat megfizeti az Óvangé.

Elég nagy arccal megtiltották a nyugdíjasok munkavállalását, de hamar a körmükre égett a munkaerőhiány. Most már jó lenne ha tovább dolgoznának a nyuggerek de hát mindenhol le kell(ett) cserélni a vezetőállományt fideszhű gerinctelen gyengeelméjúekre.
tulipan
@Peller Anikó: A narancsos marhák, először leparancsolták a nőket a nagy, émelyitő nagymami-édelgéssel, a hapsikat a pálinkafőzéssel, aminek következtében most majd 1 milliós alkoholbeteg-tömeg van a zországban, a munkaerőpiacról, majd rá kellett jönniük, hogy a nép mégsem annyira hülye, mint azt a Skála Kópé "útmutatása" szerint (emlékszel még rá?? "Majd , ha nyomorban lesz a nép, bármennyit hajlandó lesz dogozni!") feltételezték, hanem szépen elsétált oda, ahol fizetnek is! Most pedig az itthon maradt nyuggereket, rángatnák vissza, a kiüresedett munkahelyekre!!! Mivel, fizetni most is sem nagyon akarnak nekik, nem is jövögetnek vissza!
solidedge
A kormány nem tehet mást, mert hazugságfüggő választóknak elvonási tünetei lennének.
namihami
Szerintem a statisztika, amit a Vezér kiad hibás. Sokkal többen jönnek haza, mint amennyit közöl a KSH.
A baj csak az, hogy két hét szabadság után kilőnek és extrasebességgel hagyják el az orszàgot. És megfogadják, hogy jövőre már szabadságra se jönnek haza. Inkább fizetik az itthon maradt családtagok reppülőjegyét, csak ide ne kelljen mégegyszer jönni.
Szépen alakul a Viber nemzedék...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.