A Magyar Narancs legfrissebb száma hosszan foglalkozik a Nemzeti Színház működésével. Pontosabban azzal, hogy milyen folyamatok, hibák és tendenciák húzódnak meg a katasztrófális nézőtéri adatok mögött. A hvg.hu hozta nyilvánosságra a Nemzeti Színház nézőtéri adatait, amelyek finoman fogalmazva is rosszak. Jelenleg ugyanis a nagyszínpadon csak minden második néző fizet a jegyért, ami teljesen unikum a hazai színházak körében, írja a Magyar Narancs.

(Forrás: contextus.hu, Commenter által)

Nagyvilág - 2019. August 17., 13:51
Köszönetet mondott Merkel a magyaroknak
Nagyvilág - 2019. August 17., 09:04
Jeffrey Epstein felakaszthatta magát

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Amikor még az Alföldi volt az igazgató hónapokra előre lehetett csak jegyet kapni, mióta ez a hájpacni ukrán van meg a nézőtér fele ÜRES, mert az ingyenjegyet az ország állja !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: Lehet Alföldit szeretni vagy nem szeretni,a rendezésein vitatkozni, de rendezései és a darabok amelyekben szerepel most is teltházásak, pl. a My fair lady a Centrál Szh-ban amire nem lehet már hónapokra előre sem jegyet kapni, és amiben Higgins professzort alakítja, Vidnyánszkyval nem a testsúlya a baj, nem is az hogy ukrán, hanem az hogy erőskyt társulattal, rengeteg állami támogatással is bűngyenge előadásokat produkál. Az ifjabbik Vidnyánszkyt Hamletként láttam a Vígben,nem volt meggyőző. Azóta már rendez is.
papa.49
@Commenter: Láttam néhány rendezését az Alföldinek, ennek az ukrán szarcsombóknak meg még akkor se nézném meg ha fizetnének érte !!!
F_Viktor
@CsipkeRózsa: Írod:
"Azért mi nagyvonalúan kisegítjük őket a veszteségből."

Ahogyan a többi NER társ vállalkozásait közpénzből lélegezteti közpénzből orbán.
Ez nem kapitalizmus, hanem állami szocializmus, akkoriban a veszteséges, versenyképtelen TSZ-ekbe, vállalatokba öntötték az állami pénzeket.
orbánnál az illiberalizmus a diktatúra és az orosz elkötelezettség mellett jobber, nemzethy dumát, szocialista gazdaságot jelent.
Commenter
@papa.49: ingyen adják a jegyet...vagy iskolákkal vásároltatják fel a kötelező olvasmányokból készült adaptációkra.
papa.49
@Commenter: Végül is ha belegondolsz olcsóbb lenne félház előtt játszani, mint az ingyenjegyekkel berendelt közönség előtt !!!
Commenter
@papa.49: baj van azoknál a színházaknál, vidéken is, ahol szinte kizárólag fideszes vezetők ülnek. Nem sorolom. A bp-i színházak fenntartója a Fővárosi Önkormányzat. A kritikus és alternatív kis színházakat sorra nyírják ki, épp erre figyelmeztetett Alföldi, hogy mindezt röhögve, tudatosan csinálják. És ahogy a politikában, úgy a színházi szakmában sincs egység az is megosztott. Ezt így nem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. August 17., 10:52
Idős férfit keres a rendőrség