Egy tizenötfős csoport állt körbe négy fiatalt a Balaton Soundon, és a 24.hu információi szerint származásuk miatt összeverték őket.

Lemigránsoztak, majd agyba-főbe vertek négy külföldi fiatalt a Balaton Soundon
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A lapnak nyilatkozott az egyik – magyar és egyiptomi felmenőkkel rendelkező – sértett, aki elmondta, július 7-én éjfél és egy óra között történt az eset.

Az öcsém hívott telefonon, hogy jöjjek azonnal a Sound felirathoz, mert beléjük kötött egy tizenöt fős csoport. Azt mondta, elmenekülni sem tudnak, mert körbeállták őket. Miközben rohantam hozzájuk, kiabáltam az egyik biztonsági őrnek, hogy jöjjön segíteni, de rám sem hederített

- mesélte a pórult jár fiatal, hozzátéve, mikor földre kerültek, akkor is rúgták őket támadóik, akik között – mint később kiderült – küzdősportot űzők és focisták is voltak.

A nyilatkozó sértett szerint a verésre az volt az ürügy, hogy egyikük rálépett az agresszív banda egyik tagjának lábára vagy telefonjára, de szerinte biztos, hogy rasszista eredetű volt a támadás, mert "végig olyanokat kiabáltak nekik, hogy köcsög külföldiek".

A velünk lévő vietnami srácot leköpték, és azt ordították neki, hogy köcsög kínai. Olyan is volt köztük, aki migránsozott

– panaszolta.

A kapitányságról visszamentek Zamárdiba, hogy beszéljenek a portaszolgálat embereivel, de egy ott dolgozótól azt a választ kapták, "ugye nem gondolják komolyan, hogy bármelyik biztonsági őr kockáztatja a testi épségét értük egyedül". 

A rendőrség négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat eljárást csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt, a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,bátor,, verőlegények kitüntetése mikorra várható ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A ,,bátor,, verőlegények kitüntetése mikorra várható ???
Commenter
Jól működik a "Migránsok, haza! c. fideszes gyűlöletkampány, ezt játszották le biztos a "ruszkik haza helyett a Soundon.Mi baja volt a verekedőnek a baráti Vietnámból származóval hogy a szintén baráti Kínából származónak vélte?
CsipkeRózsa
Fordított esetben a négy külföldit már le is tartóztatták volna, hogy "migránsok csoportosan támadtak a magyarokra".
Gauntlet
15-ből négy? Az nájsz. A többi melyik káder fia volt? Hmm?
bence
Ezt a bátorságot ! Tizenöten négy ellen !
vacsi
Mi lett ebből az országból?! Félelmetes, és szégyenletes!
nezelodo
Orbán értelmisége tartott akadémiai székfoglalót.
F_Viktor
@bence: Ilyenek a qva bátor nemzethy jobbereink! Nekik veszi orbán számolatlanul száz milliárdokért a fegyvereket, ők mennek majd orbánnal az élen harcba Romániába, Szlovákiába, Ukrajnába...
papa.49
@durbincs: Hazafelé vigyázz nem csak az árnyékod fog követni !!!
Clavigo
Találkoztak a kultúránkkal...oszt jó napot.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Ahelyett, hogy akkor is, éppen Ócsán, az Echo-TV-ben, a röfödet bámulta volna? A külföldieket bántalmazó horda tagkjai, a TI haverjaitok voltak, ugye?
kereső
Senkit nem zavar, hogy a cikk szerint minimum ketten magyarok-és nem külföldiek volak?Persze igaz, származásukat tekintve, nem "tisztafajú árják"- ez a bűnük. És akik megverték őket,azok elmondhatják magukról ,hogy azok? Orbán viktor a te bűnöd, már égbe kiállt.Te tetted ezt kerál!
kereső
@F_Viktor: először majd itthon, "mert más a szeme szine"!
laja70
Beérett diktátOrbán nigráncs ellenes vetése!!!
Jozefina
A teljes biztonsági személyzet alkalmassága és felelőssége is vitatható!!! Talán őket is szigorúan felelősségre kellene vonni!!!
Ilynné lett az ország!!! Ez a kép alakul ki rólunk a külföldiekben. Csodálkozásra semmi ok, hiszen gyűlöletkeltésből bőven dobogós helyen van kormányunk és holdudvara!!!
Nessy
Itt nincs probléma. Ellenkező esetben már külügyérünk rapportra hívta volna az illető ország nagykövetét, tiltakozó jegyzéket küldött volna,és teleharsogták volna a félvilágot, hogy bánccsák a magyarokat!
kereső
@Nessy: magyarok bántottak magyarokat, mert más volt a "szeme szinük", és igy már migráncsnak számitanak.
Nessy
@kereső: Ezek a "tiszta tekintetű ifjak" bandába verődve nagyon bátrak. Előszeretettel állnak körbe és ütnek, vernek hajléktalant, öreget, bárkit aki útjukba kerül. Jobb esetben még ki is rabolják!
luiz
"Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat"
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a tőlünk több, mint 1000 km.-re levő, ploesti bányák legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, köcsög, román paraszt?
tulipan
Bizony, az ilyen sötét Durbincs, Verőce21, Pegero, Shikari-féle ördögi gonoszságű TUDATLANOK!!!

varosikurir.hu/varga-zoltan-nekunk-gazemberekbol-is-a-selejtje-jutott/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.