Egy tizenötfős csoport állt körbe négy fiatalt a Balaton Soundon, és a 24.hu információi szerint származásuk miatt összeverték őket.

Lemigránsoztak, majd agyba-főbe vertek négy külföldi fiatalt a Balaton Soundon
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A lapnak nyilatkozott az egyik – magyar és egyiptomi felmenőkkel rendelkező – sértett, aki elmondta, július 7-én éjfél és egy óra között történt az eset.

Az öcsém hívott telefonon, hogy jöjjek azonnal a Sound felirathoz, mert beléjük kötött egy tizenöt fős csoport. Azt mondta, elmenekülni sem tudnak, mert körbeállták őket. Miközben rohantam hozzájuk, kiabáltam az egyik biztonsági őrnek, hogy jöjjön segíteni, de rám sem hederített

- mesélte a pórult jár fiatal, hozzátéve, mikor földre kerültek, akkor is rúgták őket támadóik, akik között – mint később kiderült – küzdősportot űzők és focisták is voltak.

A nyilatkozó sértett szerint a verésre az volt az ürügy, hogy egyikük rálépett az agresszív banda egyik tagjának lábára vagy telefonjára, de szerinte biztos, hogy rasszista eredetű volt a támadás, mert "végig olyanokat kiabáltak nekik, hogy köcsög külföldiek".

A velünk lévő vietnami srácot leköpték, és azt ordították neki, hogy köcsög kínai. Olyan is volt köztük, aki migránsozott

– panaszolta.

A kapitányságról visszamentek Zamárdiba, hogy beszéljenek a portaszolgálat embereivel, de egy ott dolgozótól azt a választ kapták, "ugye nem gondolják komolyan, hogy bármelyik biztonsági őr kockáztatja a testi épségét értük egyedül". 

A rendőrség négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat eljárást csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt, a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,bátor,, verőlegények kitüntetése mikorra várható ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: magyarok bántottak magyarokat, mert más volt a "szeme szinük", és igy már migráncsnak számitanak.
Nessy
@kereső: Ezek a "tiszta tekintetű ifjak" bandába verődve nagyon bátrak. Előszeretettel állnak körbe és ütnek, vernek hajléktalant, öreget, bárkit aki útjukba kerül. Jobb esetben még ki is rabolják!
luiz
"Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat"
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a tőlünk több, mint 1000 km.-re levő, ploesti bányák legmélyérőr, te bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Nem hagytak ott nyugiban héderelni, világ hülyéje, retkes, piisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, köcsög, román paraszt?
tulipan
Bizony, az ilyen sötét Durbincs, Verőce21, Pegero, Shikari-féle ördögi gonoszságű TUDATLANOK!!!

varosikurir.hu/varga-zoltan-nekunk-gazemberekbol-is-a-selejtje-jutott/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.